Αισιοδοξία αλλά και αβεβαιότητα - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Αισιοδοξία αλλά και αβεβαιότητα





Μια νέα εβδομάδα ξεκινά για τον ΠΑΣ Λαμία αρκετά κρίσιμη καθώς τα ανοικτά μέτωπα είναι πάρα πολλά και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Το Δ.Σ της Λίγκας και η συνάντηση με τον Γ. Βασιλειάδη κρίνουν τα πάντα.

Φτάσαμε λοιπόν στις 25 του Ιούνη, 9 μέρες πριν από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και τα ανοικτά μέτωπα της ομάδας μας είναι περισσότερα από τα κλειστά.

Αρχικά ξεκινάμε από το ρόστερ της ομάδας εκεί όπου έχουμε μετά βίας μια 11αδα ποδοσφαιριστών. Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Δημούτσος, Επστάιν, Τσούκαλος είναι μέχρι στιγμής οι ποδοσφαιριστές που και επίσημα θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν με τα κυανόλευκα, με τους Καραγιάννη, Παπαργυρίου, Φράγκο, Μπούτνικ και Όμο να αναμένουν τις συζητήσεις περί ανανέωσης ή όχι των συμβολαίων τους.

Από εκεί και έπειτα ερωτηματικό παραμένει το τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώνει τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της ομάδας. Ήδη ο Σάκης Παντελίδης αποτελεί παρελθόν όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος, με τον Κώστα Παρούση να είναι προ των πυλών της ανακοίνωσης του, ενώ η νέα σεζόν ενδέχεται να μην βρει τον Γιώργου Κόλτση στον κυανόλευκο πάγκο. 

Βέβαια από την ΠΑΕ τηρείται σιγή ιχθύος αφού δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση για τα καυτά θέματα της ομάδας, δείγμα των πολλών αλλαγών που πραγματοποιούνται και στα γραφεία της Πλατείας Ελευθερίας.

Η εβδομάδα που διανύουμε θα είναι "καυτή" για την ομάδα καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με την πολυπόθητη αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και αν τελικά η ΕΡΤ θα είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και τι έσοδα θα έχουν οι ομάδες από τα τηλεοπτικά, που είναι μείζονος σημασίας θέμα για αρκετές ομάδες της κατηγορίας.

Λίγη υπομονή λοιπόν ακόμη και στήριξη στη ομάδα της πόλης μας.