Δίνονται δανεικοί Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Μεληκιώτης - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Δίνονται δανεικοί Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Μεληκιώτης





Τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ οι οποίοι εμπλέκονται στην μεταγραφολογία της ομάδας μας δεν θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του δικεφάλου και θα δοθούν δανεικοί.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος αγωνίστηκε τη σεζόν που μας πέρασε με τα κυανόλευκα κάνοντας μια καλή σεζόν. Πρόθεση της διοίκησης και κυρίως του Μπάμπη Τεννέ ήταν φυσικά η παραμονή του στην ομάδα με εκ νέου δανεισμό, όμως ο ίδιος επιθυμούσε να επιστρέψει στην ΑΕΚ.  Τελικά δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και ψάχνει την επόμενη ομάδα του. Θα κάνει κίνηση η Λαμία να τον αποκτήσει; Θα το μάθουμε εντός της εβδομάδας.




Παρόμοια κατάσταση και με τους Άνταμ Τζανετόπουλο και Δημήτρη Μεληκιώτη. Οι δυο τους έχουν ακουστεί για την ομάδα μας τόσο στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο όσο και στην τρέχουσα θερινή και αμφότεροι θα δοθούν δανεικοί από την ΑΕΚ.

Και μπορεί το όνομα του Άνταμ Τζανετόπουλου να εμπλέκεται στα μεταγραφικά σενάρια του Απόλλων Σμύρνης, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο. Άλλωστε η "Ελαφρά Ταξιαρχία" διέψευσε τα σενάρια για ενδιαφέρον δανεισμού του παίκτη, τονίζοντας πως θα ενδιαφερθούν μόνο για να τον αποκτήσουν σαν ελεύθερο ή με μεταγραφή.



Και οι 3 ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να απασχολήσουν την Λαμία καθώς θα κάλυπταν σημαντικά κενά στο ρόστερ και δε αποκλείεται η ομάδα μας να κάνει κίνηση για κάποιον ή κάποιους από αυτούς.

Αναμένουμε, αφού ούτως ή άλλως η τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται....καυτή...