Kαι το όνομα αυτού....Τάσος Καραμάνος - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Kαι το όνομα αυτού....Τάσος Καραμάνος




Το πρωί έγινε γνωστό πως η Λαμία έχει κάνει διερευνητική επαφή με κάποιον Έλληνα επιθετικό, που αγωνιζόταν ως δανεικός στο εξωτερικό την περασμένη σεζόν και το όνομα του δεν άργησε να διαρρεύσει...


Ο Τάσος Καραμάνος είναι ο επιθετικός τον οποίο προσπαθεί να ντύσει στα κυανόλευκα ο ΠΑΣ Λαμία.

Η διοίκηση της ομάδας μας λοιπόν έκανε μια διερευνητική επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν ήταν αρνητικός, αλλά προτεραιότητα για τον ίδιο είναι το εξωτερικό.

Ο Μπάμπης Τεννές θα ήθελε έναν επιθετικό που να κάνει τη διαφορά και ο 28χρονος έχει αποδείξει πως θα μπορούσε να προσφέρει αρκετά. Φαίνεται, όμως, εξαιρετικά δύσκολο να πειστεί.

Ο Καραμάνος ανήκει ακόμα στον Ολυμπιακό, αλλά από εκεί θα αποχωρήσει. Τις τελευταίες σεζόν έπαιζε στην Πορτογαλία (Φεϊρένσε, Ρίο Άβε και ξανά Φεϊρένσε).

Οι απαιτήσεις του ανέρχονται στις 120.000 ευρώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ με τους κυανόλευκους να μην είναι διατεθειμένοι να δώσουν αυτό το ποσό, όμως δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως μεταξύ των δύο πλευρών θα επιχειρηθεί μια δεύτερη επαφή.

Τέλος να τονίσουμε πως ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι το γραφείο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, που έχει πελάτη και τον Ελίνι Δημούτσο.