Εξετάζει Επστάιν η Λαμία... (vids) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Εξετάζει Επστάιν η Λαμία... (vids)




Την περίπτωση του 31χρονου Γερμανού πρώην αριστερού εξτρέμ της Κέρκυρας εξετάζει η Λαμία σύμφωνα με πληροφορίες του lamiaragate3.gr.

H Kέρκρυρα από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Football League αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στο θέμα της αναδιάρθρωσης της Super League. Ως εκ τούτου οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές των Φαιάκων μένουν ελεύθεροι και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και του 31χρονου Ντένις Επστάιν με τον οποίο βρίσκεται κοντά σε συμφωνία η Λαμία για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον Νόε Ακόστα το συμβόλαιο του οποίου δεν αναεώθηκε και δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση μέχρι στιγμής για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, η Λαμία στρέφεται σε άλλες λύσεις για την θέση αριστερά της επίθεσης.

Ο Επστάιν παρά την μέτρια σεζόν της Κέρκυρας που την οδήγησε στον υποβιβασμό ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας μετρώντας 25 συμμετοχές έχοντας πετύχει μάλιστα και 6 γκολ, όλα για το πρωτάθλημα. Ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2008 για λογαριασμό του Ηρακλή για να πάρει στην συνέχεια μεταγραφή στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.  Ακολούθησαν Κέρκυρα, Ατρόμητος και Φρανκφούρτη για να επιστρέψει στους Φαίακες το περασμένο καλοκαίρι.

Η περίπτωσή του εξετάζεται και από άλλες ομάδες της Super League.

Τέλος να σημειώσουμε πως σήμερα εκδικάζεται η προσφυγή του ποδοσφαιριστή κατά της ΠΑΕ Κέρκυρας Α.Ο.


Δείτε κάποια από τα φετινά του τέρματα: