Παραμένει ο Άντρονικ, αύριο έρχεται στην Λαμία ο Μπούτνικ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Παραμένει ο Άντρονικ, αύριο έρχεται στην Λαμία ο Μπούτνικ




Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι αυτή που μας έρχεται για την Λαμία. Κλείνουν τα ανοικτά μέτωπα. Ίσως και με 15 ποδοσφαιριστές συν τους "μικρούς" η πρώτη της ομάδας.



Από αύριο ξεκινά η πιο καυτή εβδομάδα της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ανανεώσεις , μεταγραφές, πρώτη συνάντηση και εργομετρικά.

Αύριο τα γραφεία της ΠΑΕ θα έχουν....πολυκοσμία αφού εκτός από τον Μπούντνικ που θα έρθει για να συζητήσει το αν θα ενεργοποιήσει την ανανέωση τον δεύτερο χρόνο του συμβόλαιο του (είχε υπογράψει για 6 μήνες + 1 χρόνο) ενώ αναμένεται να κλείσει (πιθανότατα θετικά) το θέμα του Θανάση Καραγκούνη.

Από εκεί και έπειτα στη Λαμία θα βρεθεί και ο Χερονιμο Μπαράλες ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την πρώην ομάδα του και θα έχει συνάντηση με την διοίκηση για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Τέλος, όσον αφορά στο θέμα του Ντέιβιντ Άντρονικ, ο 22χρονος μέσος θα αγωνίζεται εκτός απροόπτου και τη νέα σεζόν με τα κυανόλευκα, αφού τον Ιανουάριο που ήρθε στην ομάδα υπέγραψε συμβόλαιο 2 έτους διαρκείας , ενώ παράλληλα και ο Μπάμπης Τεννές επιθυμεί την παραμονή του.