Oριστική συμφωνία με Μπαράλες - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Oριστική συμφωνία με Μπαράλες





Όπως μετέδωσε ο Πάνος Κατσόνης στο Ράδιο ΝΕΤ και την εκπομπή "Σέντρα & Γκολ" ο Χερόνιμο Μπαράλες θα είναι παίκτης της Λαμίας την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την Λαμία και μάλιστα οι δύο πλευρές έχουν ανταλλάξει και τα απαραίτητα έγγραφα για να υλοποιηθεί η μεταγραφή.

Ένα μπέρδεμα στα εισιτήρια καθυστερεί την άφιξη του ποδοσφαιριστή στην χώρα μας και την Λαμία η οποία πιθανότατα θα είναι την Πέμπτη.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα δώσει το παρόν στην "πρώτη" της νέας σεζόν ωστόσο θα ενσωματωθεί στην ομάδα πριν την αναχώρησή της για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι.


Καραγκούνης και Αγκάνοβιτς


Από εκεί και έπειτα ο Θάνος Καραγκούνης σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα η οποία αναμένεται να επικυρωθεί τα επόμενα 24ωρα.

Όσο για τον Αντναν Αγκάνοβιτς η περίπτωση του παρουσιάζει δυσκολίες αφού υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό κομμάτι την ίδια ώρα που ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκφράσει και άλλες ομάδες από την Τουρκία αλλά και την Ελλάδα.