Κοντά σε Λεοζίνιο η Λαμία... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Κοντά σε Λεοζίνιο η Λαμία...




Προφορική συμφωνία με τον 32χρονο μέσο Λεοζινιο φέρεται να έχει επιτύχει η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, με τον παίκτη να αναμένεται να συνεχίσει στα κυανόλευκα.


Για κλεισμένες μεταγραφές έκανε λόγο ο Μπάμπης Τεννές στην πρώτη προπόνηση της Λαμίας την Τετάρτη (4/7). Η μία είναι ο Χερόνιμο Μπαράλες και η άλλη ο Λεοζίνιο όπως αναφερ 
Ο Βραζιλιάνος είναι φευγάτος από την ΑΕΛ, έχει καταθέσει προσφυγή και αναμένει τις εξελίξεις. Μόλις μείνει ελεύθερος  θα βρεθεί στην Λαμιία για να ολοκληρώσει την μεαγταφή τκυ αφού ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία.
Φέτος είχε 21 συμμετοχές στη Super League, ένα γκολ και δύο ασίστ. Στο παρελθόν έχει περάσει από Ηρακλή, Καλλονή, Πανσερραϊκό, Απόλλωνα Καλαμαριάς και ΟΦΗ
Ο Λεοζινιο έρχεται να καλύψει το κενό που αφήνουν οι Βάντερσον, Πίτι και Καραγιάννης στη θέση του επιτελικού χαφ και πρόκειται για μια ποιοτική λύση.
Τέλος να σημειώσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας ασχολείται με την περίπτωση του αφού έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν, ωστόσο φαίνεται πως οι συνθήκες ήταν πιο ευνοϊκές αυτή τη φορά!