Φέρνει Ισπανό μέσο ο ΠΑΣ Λαμία; - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Φέρνει Ισπανό μέσο ο ΠΑΣ Λαμία;




Tις τελευταίες ώρες υπάρχει έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως στον Καρπενήσι για λογαριασμό της ομάδας μας θα βρεθεί τις επόμενες ώρες ποδοσφαιριστής από την Ισπανία ο οποίος πιθανότατα και θα ανακοινωθεί.


Ένα μυστήριο απλώνεται πάνω από τον μεταγραφικό χάρτη της ομάδας σαν γρίφος που όλοι ψάχνουν να βρουν τη λύση του.

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επικείμενη μεταγραφή της ομάδας μας, ενός ποδοσφαιριστή Ισπανικής καταγωγής και ο οποίος πιθανότατα αγωνίζεται σαν επιτελικός μέσος.

Η αλήθεια είναι πως η Λαμία "πονάει" σε αυτή τη θέση αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή "καθαρό 10αρι" στην ομάδα. Βέβαια τις προηγούμενες ημέρες στο φως της δημοσιότητας ήρθε το όνομα του Λεοζίνιο ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους κυανόλευκους όμως όσο καθυστερεί η εκδίκαση της προσφυγής του, κολλάει και το θέμα της μεταγραφής του.

Πάντως τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως άνθρωπος της Λαμίας βρέθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" για να τον παραλάβει και να το μεταφέρει στη συνέχεια στο Καρπενήσι ώστε να δοκιμαστεί από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Αν το σενάριο ευσταθεί ίσως να τον δούμε στο ρεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση της ομάδας επί Ευρυτανικού εδάφους η οποία πραγματοποιείται αυτή την ώρα, διαφορετικά αύριο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν έχουν βάση τα όσα λέγονται και γράφονται θα αποκαλυφθούν το αμέσως ερχόμενο διάστημα...