Πρώτα συνεδρίαση και μετά... κλήρωση - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Πρώτα συνεδρίαση και μετά... κλήρωση


Και το αλαλούμ καλά κρατεί...
Ενώ ακόμα υπάρχει αβεβαιότητα με τα τηλεοπτικά (πλήν ΠΑΟ  που μάλλον θα κλείσει στην Νοva) και επίσης με το πώς και πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν, οι άνθρωποι της λίγκας  ζήτησαν παράταση λίγων ημερών μέχρι τις 7 Αυγούστου δηλαδή, προκειμένου να δώσουν την απάντηση τους καθώς ο ΚΑΠ υποχρεώνει τη λίγκα να στείλει τη προκήρυξη στην ΕΠΟ προς έγκριση.
 Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες στις 30 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και διοικητικό συμβούλιο στον συνεταιρισμό και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του πρωταθλήματος!
Θυμίζουμε πως πέρυσι είχε γίνει στις 13 Ιουλίου και φέτος έχουμε φτάσει 20 του μήνα και ακόμα πρόγραμμα δεν υπάρχει. Αυτό, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θα το μάθουμε μετά την συνεδρίαση της Λίγκας. Τότε θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Βέβαια, ζητούμενο είναι να παρθούν οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Πόσες ομάδες πέφτουν, πόσες ανεβαίνουν από τη Football League, αλλά και το τι θα γίνει με τις επτά άστεγες τηλεοπτικά ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, οι οποίες προτίθενται να "μπλοκάρουν" την προκήρυξη, αν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους.