Σε καλό δρόμο η μεταγραφή Μπερτόλιο / Τι ζητάει ο παίκτης και τι δίνει η Λαμία - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Σε καλό δρόμο η μεταγραφή Μπερτόλιο / Τι ζητάει ο παίκτης και τι δίνει η Λαμία


Μετά τον Χερόνιμο Μπαράλες ο ΠΑΣ Λαμία ετοιμάζεται
να βάλει ένα ακόμη Αργεντίνο στο δυναμικό του. Σύμφωνα με πληροφορίες και από την στιγμή που υπάρχει κοινός δίαυλος επικοινωνίας, οι “κυανόλευκοι” συζήτησαν και φέρεται να τα έχουν βρει με τον Φακούντο Μπερτόλιο. Και ο Μπερτόλιο όπως και ο Μπαράλες αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Αστέρα Τρίπολης.
Ο 28χρονος βραχύσωμος (1.72) Αργεντινός “πέρασε” την σεζόν 2015-16 από τους Αρκάδες και έκτοτε έχει παίξει για τον ΑΠΟΕΛ και την Ορντάμπασι από το Καζακστάν.

Ρεπορτάζ: Πάνος Κατσώνης

Ο Μπερτόλιο παίζει σε θέση επιτελικού μέσου αλλά και στα άκρα της επίθεσης, ενώ μετρά συμμετοχές στις Κολόν Σάντα Φε, Ντιναμό Κιέβου, Εβιάν και Τίγκρε.  Ο λατίνος επιτελικός μέσος φαίνεται πως είναι ο παίκτης που αναζητούσε ο Τεννές για την θέση του “10αριου” και θεωρεί πως το αργεντίνικο δίδυμο μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την μεσοεπιθετική γραμμή της Λαμίας.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Λαμία φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση 120.000 ευρώ στον παίκτη με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να ζητάει 150.000. Η χρυσή τομή πιθανότατα να βρεθεί κάπου στην μέση.
Εξελίξεις αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα με τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή την στιγμή να αναφέρουν ότι η μεταγραφή είναι σε καλό δρόμο. Σε καμία περίπτωση όμως -ακόμη – δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τελειωμένη υπόθεση.

Πηγή:lamianow.gr