Π. Παπαϊωάννου: "Το ρόστερ ακόμη χτίζεται και πιστεύω πως τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Π. Παπαϊωάννου: "Το ρόστερ ακόμη χτίζεται και πιστεύω πως τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί"



Για την νέα σεζόν, το πρόβλημα με τα τηλεοπτικά αλλά και τις μεταγραφές της ομάδας μίλησε ο Π. Παπαϊωάννου κατά την διάρκεια της πρώτης προπόνησης για τη νέα σεζόν.
"Σήμερα είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδας, εύχομαι στα παιδιά να έχουνε καλή. Το ρόστερ ακόμη χτίζεται και πιστεύω πως τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί." δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας για να συνεχίσει:

Για τα τηλεοπτικά:
«Αυτό είναι ένα σημείο όπου και το ποδόσφαιρο το πάει πίσω, όπως έγινε με τον συνεταιρισμό. Κάποιες έχουν συμβόλαιο κάποιες δεν έχουν. Πιστεύω πως θα βρεθεί μία λύση. Τώρα αυτό το 12, 16, 14 (εννοεί τις ομάδες), σίγουρα όσο μειώνονται τόσο πιο πολύ θα φτωχύνει το ποδόσφαιρο της επαρχίας. Εμείς ήμασταν αντίθετοι σε αυτή την άποψη, γιατί μπορεί και με 16 ομάδες να υπάρξει πιο αναβαθμισμένο ποδόσφαιρο. Θα δούμε, πιστεύω πως θα βρεθεί μία λύση και δεν θα γίνει πρωτάθλημα με 12 ομάδες.»

Για το αν θα βρεθεί άμεσα λύση, έτσι ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα:
«Αυτό δεν το γνωρίζω, αλλά δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια σε αυτή την ιστορία. Σε λίγο καιρό θα πρέπει να γίνει η συνέλευση για την έναρξη του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα εμείς θεωρούμε ότι υπάρχουν ευθύνες, για το πως έχει καταλήξει έτσι ο συνεταιρισμός και επί της ουσίας δεν υπάρχει συνεταιρισμός πλέον, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα. Απλά η Nova προσπαθεί να έχει όμηρο της ομάδες και πιο πολύ τις μικρές, ευνοώντας έτσι τις τρεις-τέσσερις μεγάλες… και οι μικροί να πεθάνουν. Σίγουρα αυτά πρέπει να τα δον οι υπεύθυνοι και η πολιτεία. Και ας λέει ότι δεν έχει αρμοδιότητα, διότι ο αθλητισμός είναι μέρος της κοινωνίας μας και όλα αυτά που λέει, δεν τα θεωρώ σοβαρά.»

Αν τον προβληματίζει που η ομάδα δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο και ότι η κατάσταση αυτή την στιγμή είναι ρευστή:
«Ασφαλώς με προβληματίζει, ασφαλώς κάποια στιγμή σκεφτόμασταν αν κάναμε σωστά ή λάθος που σπαταλάμε προσωπικά χρήματα στον αθλητισμό, χωρίς να βρίσκουμε την συμπαράσταση των αρμοδίων. Κάποια στιγμή, αν δούμε ότι δεν βρίσκουμε ανταπόκριση, σίγουρα θα σταματήσουμε να επενδύουμε στον αθλητισμό.»


Απόδοση κειμένου: Λάμπρος Αρναούτογλου