Ανακοίνωσε και Σαράνοβ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωσε και Σαράνοβ




Με τα κυανόλευκα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο τερματοφύλακας Μπογιαν Σαράνοβ όπως ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά η ΠΑΕ...

Χθες έγινε γνωστό πως ο 30χρονος τερματοφύλακας, που έχει περάσει από την χώρα μας το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15 για λογαριασμό του Εργοτέλη απασχολεί την ομάδα μας και σήμερα ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα..

Ο Σαράνοβ έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε 227 παιχνίδια έχοντας δεχθεί συνολικά 266 γκολ. Μάλιστα με την φανέλα του Εργοτέλη αγωνίστηκε συνολικά σε 14 παιχνίδι για πρωτάθλημα και κύπελλο και δέχθηκε συνολικά 23 γκολ.

Τέλος να τονίσουμε πως κατά την παρουσίαση του από την κυανόλευκη ΠΑΕ, αποκαλύφθηκε ακόμη μία εμφάνιση της ομάδας μας, χωρίς να γίνεται γνωστό αν αυτή θα είναι για τους τερματοφύλακες (το πιθανότερο) ή προορίζεται για 3η εμφάνιση της ομάδας μας...


Η ανακοινωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Μπόγιαν Σαράνοβ.


Ο 30χρονος Σέρβος γκολκίπερ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ραντνίτσκι Νις και επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015 είχε φορέσει τη φανέλα του Εργοτέλη.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.