Επστάιν: "Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο..." - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Επστάιν: "Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο..."



Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας εμφανίστηκε ο Ντένις Επστάιν...

Ο Γερμανός ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες της σημερινής εμφάνισης της ομάδας μας δήλωσε πως η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο και βγήκαν στο χορτάρι όσα δουλεύουν στις προπονήσεις ενώ για το σύστημα που δουλεύει η ομάδα τόνισε πως είναι ακόμη νωρίς για να γνωρίζουν αν θα δουλέψει, αλλά μέχρι στιγμής λειτουργεί σωστά...


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γκολ και την εμφάνιση που είχε σήμερα:
«Ο αγώνας αυτός γίνεται εν μέσω καλοκαιρινής προετοιμασίας, αλλά το γκολ είναι γκολ. Αυτό που μετράει εννοείται είναι η εικόνα που δείξαμε στο παιχνίδι.
Συνεργαστήκαμε και λειτουργήσαμε όλοι μας άψογα και παρόλο που σε μερικά σημεία του παιχνιδιού υπήρχαν στιγμές που είχαμε κάποια κενά, όμως αυτό είναι φυσιολογικό καθώς μιλάμε ακόμη για κατάσταση προετοιμασίας.
Γενικά είναι πάρα πολύ χαρούμενος και για εμένα αλλά πιο πολύ για την εικόνα της ομάδας και για το πως αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι.»

Για το νέο σύστημα που δουλεύει φέτος ο ΠΑΣ Λαμία, δηλαδή το 3-4-3:
«Εαν πετύχει το νέο σύστημα και εάν δουλέψει μετέπειτα αυτό θα το δούμε. Έχουμε έναν πολύ έμπειρο προπονητής και πιστεύω πως έχουμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για να παίξουμε το συγκεκριμένο σύστημα.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι όλοι έμπειροι, δουλεύουμε καθημερινά σκληρά, αλλά για τον αν θα πετύχει το νέο σύστημα αυτό δεν το ξέρουμε ακόμη. Το σημαντικότερο είναι πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο».