ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα: Το πρώτο τεστ.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα: Το πρώτο τεστ....




Ο ΠΑΣ Λαμία δίνει το πρώτο του δυνατό φιλικό στη φετινή προετοιμασία σήμερα το απόγευμα στις 17:15 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εδώ και 15 μέρες έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της νέας σεζόν αρχικά στην Λαμία και στη συνέχεια  από τις 10 Ιουλίου στο Καρπενήσι όπου πραγματοποιείται και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας το οποίο ολοκληρώνεται αύριο.

Ο Μπάμπης Τεννές είδε τον βασικό κορμό από την περσινή επιτυχημένη χρονιά της ομάδας να διατηρείται και με γρήγορες και στοχευμένες κινήσεις στα μεταγραφικά ευτύχησε να ταξιδέψει στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έχοντας συμπληρωμένο περίπου το 80% του ρόστερ της νέας σεζόν.

Εκεί μάλιστα ενσωματώθηκαν και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο 30χρονος τερματοφύλακας Μπόγιαν Σαράνοβ και ο 28χρονος επιτελικός μέσος Φακούντο Μπερτόλιο.

Τα πρώτα στοιχεία από το πώς θα είναι ο ΠΑΣ Λαμία του Μπάμπη Τεννέ τη νέα σεζόν θα τα δούμε σήμερα το απόγευμα στις 5:15 στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου. Στο πρώτο φιλικό της ομάδας για τη νέα σεζόν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βέβαια είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα ωστόσο θα πάρουμε μία πρώτη γεύση από την Λαμία της νέας σεζόν...