Αχμέντ Χαμντι: Πίσω στο μέλλον (pics) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Αχμέντ Χαμντι: Πίσω στο μέλλον (pics)




Πόσοι θυμάστε άραγε τον Αχμέντ Χαμντί; Ναι καλά καταλάβατε. Τον τερματοφύλακα της ομάδας μας την σεζόν 2008-09. Από το μεσημέρι και για τις επόμενες 12 ημέρες θα βρίσκεται στο Καρπενήσι για να δοκιμαστεί από την ομάδα μας.


Στο Καρπενήσι δοκιμάζεται για λογαριασμό της Λαμίας ο 32χρονος Αιγύπτιος γκολκίπερ, Αχμέντ Χαμντί, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των "κυανόλευκων".


Είναι ο 32χρονος Αιγύπτιος γκολκίπερ, Αχμέντ Χαμντί. Ένας παλιός γνώριμος, δηλαδή, φόρεσε την κυανόλευκη φόρμα ξανά, καθώς πέρασε από την ομάδα της Φθιώτιδας το 2009.



Γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1986 στο Αλ-Κουσαΐρ και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χαράς Χοντούντ. Το 2007 ήλθε στην Ελλάδα για το Λεβαδειακό, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη χώρα με τις φανέλες των Λαμίας, Αίαντα Σαλαμίνα και Βύζαντα Μεγάρων (μεσολαβούντων των θητειών σε Χαράς και Ιτεχάντ).

Το 2013 επέστρεψε στην πατρίδα του κι αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ελ Σαμς, Σέκα Ελ Χαντίντ, Νασρ Ταντέν και Ελ Μοστακμπάλ, με την αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.


πηγή:sport24.gr