ΠΑΣ Λαμία: Κοντά σε Νιάσε, Επασί – Ψάχνει το “κόλπο γκρόσο” με Τόνσο / Τι ειπώθηκε στην εκπομπή “Τριο Μπελκάντο” [audio] - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

ΠΑΣ Λαμία: Κοντά σε Νιάσε, Επασί – Ψάχνει το “κόλπο γκρόσο” με Τόνσο / Τι ειπώθηκε στην εκπομπή “Τριο Μπελκάντο” [audio]

Έτοιμος να πραγματοποιήσει τις πρώτες του χειμερινές μεταγραφές είναι ο ΠΑΣ Λαμία, με τους κυανόλευκους όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Τρίο Μπελκάντο” στο ΡΑΔΙΟ Λαμία να είναι έτοιμοι να φέρουν στην Λαμία τους Ιμπραχίμα Νιάσε και Ντέιβις Επασί ενώ ψάχνοντι για το “κόλπο γκρόσο” με τον Μάρτιν Τόνσο του Άρη.

Όπως όλα δείχνουν ο Ιμπραχίμα Νιάσε και ο Ντέιβις Επασί θα είναι οι δύο πρώτες μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία για το 2020. Οι δύο παίκτες είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν με την ομάδα, χωρίς βέβαια να υπάρχει οριστική συμφωνία. Ο πρώτος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Καμπάλα ενώ ο δεύτερος είναι ελεύθερος από χθες από τον Λεβαδειακό.

Από την άλλη και στη θέση του δεκαριού, οι κυανόλευκοι ψάχνουν το “κόλπο γκρόσο” με την απόκτηση του Μάρτιν Τόνσο, ο οποίος φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Άρη.


Η Λαμία έχει κάνει διερευνητική πρόταση στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή και οι πληροφορίες του “Τρίο Μπελκάντο” αναφέρουν ότι σε πρώτη φάση υπάρχει οικονομική απόσταση, χωρίς όμως να θεωρείται απαγορευτική.


Ακούστε επίσης ποιες είναι οι νεότερες πληροφορίες για Ντελετιτς και Αλμπάνη…