Tα δεδομένα για Μπιανκόνι και Κριζμάν - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Tα δεδομένα για Μπιανκόνι και Κριζμάν



Ο Ροτζέριο Τουράμ θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν την πρώτη μεταγραφή της Κόνιασπορ για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο με την Λαμία να βάζει στα ταμεία της το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης και πλέον να στρέφει το ενδιαφέρον στην απόκτηση του αντικαταστάτη του....


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δύο από τις περιπτώσεις που φέρεται να εξετάζουν οι κυανόλευκοι είναι αυτές των Μιγκέλ Μπιανκόνι και Σάντι Κριζμάν.

Πάμε να δούμε τι ισχύει για την καθεμιά από αυτές:

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός Μιγκέλ Μπιανκόνι έχει το σουλούπι του Τουράμ. Έχει ύψος 1.91 μ, έχει βαρύ κορμί και μυρίζει το γκολ. Συν τοις άλλοις είναι ελεύθερος, αλλά τον θέλει η μισή Super League. Πρώτη και καλύτερη η ΑΕΛ η οποία έχει δείξει το ενδιαφέρον της εδώ και μέρες και αν τελικά γίνει κίνηση για την περίπτωσή του από την πλευρά της Λαμίας η οποία ενδιαφέρεται ζεστά, αναμένεται μάχη...

Κοινώς....Όποιος δώσει τα περισσότερα τον κάνει δικό του... 

Ο ίδιος έχει ρήτρα μέχρι το καλοκαίρι που δεν του επιτρέπει την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα της Super League 2 ωστόσο φαίνεται πως θα ανέβει σκαλί στην καριέρα του και θα αγωνιστεί στην Super League 1.

Δύσκολα θα αφήσει τον αρχηγό του ο ΠΑΣ Γιάννενα

Η περίπτωση του Σάντι Κριζμάν είναι σαφώς πιο δύσκολη για την Λαμία....Το σενάριο απόκτησής του έχει πολλούς υποστηρικτές στην ομάδα, αλλά ακόμη περισσότερες δυσκολίες.

Ο 30χρονος Κροάτης ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει συμβόλαιο με τους Ηπειρώτες μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολη η απόκτησή του. Είναι πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννενα στο φετινό πρωτάθλημα με 3 γκολ  με τους Γιαννιώτες να είναι πρώτοι στη βαθμολογία με ξεκάθαρο στόχο την επάνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία και δύσκολα θα αφήσουν τον αρχηγό τους μεσούσης της σεζόν..