Να μπει με το δεξί σε ένα γήπεδο που δεν της πάει.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Να μπει με το δεξί σε ένα γήπεδο που δεν της πάει....



Με το δεξί θέλει να μπει στο 2020 η Λαμία η οποία δοκιμάζεται σήμερα στην Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον ουραγό της βαθμολογίας αλλά αξιόμαχο Πανιώνιο. 
Οι κυανόλευκοι του Άκη Μάντζιου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την ισοπαλία με την ΑΕΚ, θέλει να επιστρέψει στις νίκες αφού στη συνέχεια έχει δύσκολες αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. 
Ο Πανιώνιος έκλεισε το 2019 με τέσσερις ήττες και σε συνδυασμό με τη νίκη του Παναιτωλικού έπεσε πάλι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τον εκπληκτικό Νοέμβριο με τους οκτώ βαθμούς και το αήττητο, διαδέχτηκε ο Δεκέμβρης της μηδενικής συγκομιδής.
Ο Ιστορικός έχει πολλές απώλειες και ξέρει ότι τα περιθώρια στενεύουν, με το παιχνίδι με τη Λαμία να είναι κομβικό. Με μία νίκη στα τελευταία έξι στην έδρα του, ο Πανιώνιος καίγεται πλέον για νίκη.
Έχει τη χειρότερη άμυνα με 29 γκολ, τα 11 από αυτά τα δέχτηκε στα τέσσερα παιχνίδια του Δεκέμβρη.
Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Απόστολο Μάντζιο, τον προπονητή που ξεκίνησε τη σεζόν και τον προετοίμασε για το πρωτάθλημα. Έφυγε μετά τις δύο πρώτες ήττες στις 2 Σεπτεμβρίου, για να αντικατασταθεί από το Νίκι Παπαβασιλείου. Στη Λαμία ο Μάντζιος έχει κάνει εξαιρετική πορεία με έξι νίκες σε 11 επίσημα παιχνίδια.
Η Λαμία έκανε ένα εντυπωσιακό δίμηνο από το Νοέμβρη. Με τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, μάζεψε 15 βαθμούς, ενώ είχε μόλις τέσσερις στα πρώτα οκτώ, χωρίς να έχει νίκη!
Εκτός έδρας η Λαμία έχει χάσει μόνο ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, αυτό από τον Παναθηναϊκό, ενώ είχε χάσει και τα τέσσερα πρώτα.
Οι δύο ομάδες έχουν παίξει τέσσερις φορές στη Νέα Σμύρνη. Και τις τέσσερις ο Πανιώνιος έχει νικήσει με 1-0! Οι τρεις μέσα στο 2018, δύο για το πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο, και μια το 1990 για το Κύπελλο.
Η ιστορία
Νίκες Πανιωνίου: 2
Ισοπαλίες: 1
Νίκες Λαμίας: 2
Με γηπεδούχο τον Πανιώνιο
Νίκες Πανιωνίου: 2
Ισοπαλίες: 0
Νίκες Λαμίας: 0
Στον πρώτο γύρο
22.09.2019: Λαμία – Πανιώνιος 1-1
(69’ σουτ Μπεχαράνο – 90’ σουτ Αραμπούλι)
Πέρσι
26.11.2018: Πανιώνιος – Λαμία 1-0
(84’ σουτ Γ. Μασούρας)