ΠΑΣ Λαμία: Έγραψε ιστορία ο Τουράμ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

ΠΑΣ Λαμία: Έγραψε ιστορία ο Τουράμ



Μπορεί ο Ροτζέριο Τουράμ να αποχώρησε από την ομάδα μας για λογαριασμό της Κόνιασπορ ύστερα από 6 μήνες με τα κυανόλευκα ωστόσο το όνομα του θα έχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας.


Οι περίπου 300 χιλιάδες ευρώ που πρόσφερε η Κόνιασπορ στον Τουράμ ήταν αρκετές για να πείσουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό να αφήσει την χώρα μας και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.


Σε συνδυασμό φυσικά με το buy out των 125 χιλιάδων που είχε θέσει η Λαμία και τα οποία καλύφθηκαν από τους Τούρκους.


Το πέρασμα του Τουράμ από την Λαμία και η μεταγραφή του στην Κόνιασπορ δεν θα λησμονηθούν εύκολα ή μάλλον θα κατέχουν ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας μας και αυτό διότι μιλάμε για την πρώτη πώληση της Λαμίας!


Μπορεί να χάνει έναν αξιόλογο επιθετικό η ομάδα μας ωστόσο το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ανοίγεται πλέον η αγορά για τους κυανόλευκους κάτι το οποίο, αν εκμεταλλευτούν σωστά οι διοικούντες θα μπορέσει να αποτελέσει ένα εχέγγυο για την συνέχεια...


Το έχουμε δει άλλωστε και στο παρελθόν, η Λαμία να αποκτά ποδοσφαιριστές και να τους..."φτιάχνει" με τους ίδιους στη συνέχεια να κάνουν το βήμα παραπάνω στη καριέρα τους... Στη περίπτωση του Τουράμ ήταν η πρώτη φορά που το εκμεταλλεύτηκαν κιόλας...