Τέλος και ο Ανάκογλου από τον ΠΑΣ Λαμία - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Τέλος και ο Ανάκογλου από τον ΠΑΣ Λαμία


Αποχωρήσεων συνέχεια για τη Λαμία με τον Δημήτρη Ανάκογλου να αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και επίσημα τις επόμενες ώρες.

Εδώ και καιρό βρισκόταν κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Δημήτρης Ανάκογλου ωστόσο δύο φαίνεται πως είναι οι λόγοι που φέρνουν το διαζύγιο με την ομάδα μας, όπως αναφέρει το Sportime.gr

Ο πρώτος η εικόνα του στα Τρίκαλα. Εκεί έδειξε πως δεν μπορεί να προσφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή και γι’ αυτό έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Είναι απολύτως λογικό μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε, να χρειάζεται χρόνο και κυρίως συνεχόμενα ματς για να επανέλθει στα στάνταρ του. Ποιότητα έχει, όμως, για να τη βγάλει θα έπρεπε να ρολάρει. Και αυτό δεν μπορούσε να συμβεί μέσω των «κυανόλευκων».

Χρειάζεται μία ομάδα που θα παίζει σταθερά και αυτό ήταν κάτι που συνειδητοποίησε ο ίδιος και αποτέλεσε τον δεύτερο λόγο του διαζυγίου. Ο Ανάκογλου την Παρασκευή (10/1) είχε μία συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας και εκεί ουσιαστικά γράφτηκε ο επίλογος. Ο στόχος του είναι να πάει κάπου που να νιώσει ξανά σημαντικός. Το πιο πιθανό είναι να κλείσει στην Παναχαϊκή εκτός και αν τελευταία στιγμή μπήκε «σφήνα» κάποια ομάδα.