Χάος στην Γ. Σ. της ΕΠΣ Φθιώτιδας [Εικόνες & Βίντεο] - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Χάος στην Γ. Σ. της ΕΠΣ Φθιώτιδας [Εικόνες & Βίντεο]



Απίστευτες καταστάσεις βίωσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Φθιώτιδας στο κέντρο της Λαμίας.

Ρεπορτάζ: Πάνος Κατσώνης, Λάμπρος Αρναούτογλου, Νίκος Μωκος
Σε μία γενική συνέλευση η οποία θα μείνει στην ιστορία για τις ασύλληπτες εικόνες που καταγράφηκαν, υπήρξε ένταση φωνές αντεγκλήσεις ακόμη και η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και μετά από μιάμιση ώρα περίπου ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση με την πλευρά των 7 να ψηφίζει και να εκλεγεί νέο πρόεδρο τον Μιχάλη Κορδολεμη και την πλευρά του Κώστα Σακελλάρη να τονίζει ότι το ψήφισμα για την αναδιάρθρωση του Δ Σ ήταν άκυρο.


Κανείς ακόμη δεν έχει αντιληφθεί τι πραγματικά συνέβη με όσους παρακολούθησαν ζωντανά από το Lamianow την συνέλευση να σχολιάζουν με τον χειρότερο τρόπο τα όσα συνέβησαν.

Το Φθιωτικό ποδόσφαιρο με τέτοιες καταστάσεις πάει πολλά χρόνια πίσω. Δεν περιποιεί σε κανέναν τιμή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε μία γενική συνέλευση όπου επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου είχαν καταθέσει πριν από ενάμιση μήνα περίπου πρόταση αναδιάρθρωσης του Δ Σ.

Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες.