«Τρίο Μπελκάντο»: Αποκαλύψεις για τις «κυανόλευκες» μεταγραφές και Q & A! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

«Τρίο Μπελκάντο»: Αποκαλύψεις για τις «κυανόλευκες» μεταγραφές και Q & A!





Πρώτη εκπομπή του 2020 για τους «Τρίο Μπελκάντο» στο Ράδιο Λαμία και περιμένουμε τις ερωτήσεις σας! Εμείς θα σας αποκαλύψουμε νέα για τα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία! Δεν χάνεται αυτό το δίωρο!


Η πρώτη εκπομπή για το 2020 για τους «Τρίο Μπελκάντο» έφτασε… και θα έχει μεταγραφικές αποκαλύψεις και τις δικές σας ερωτήσεις!


Όπως κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στο Ράδιο Λαμία (www.radiolamia.gr) από τις 18:00 έως τις 20:00 το «Τρίο Μπελκάντο» θα σας κρατά συντροφιά με αθλητικά νέα, αποκαλύψεις και σχολιασμό πάσης φύσεως με αρκετή δόση καφρίλας!

Εκτός τώρα τα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία και τα άλλα νέα της επικαιρότητας, θα απαντήσουμε και στα ερωτήματά σας, όπως άλλωστε κάνουμε σε κάθε εκπομπή!

Μπορείτε να αφήσε τα σχόλιά σας και κάτω από το συγκεκριμένο κείμενο, αλλά και στην ανάρτηση του άρθρου στο facebook, όπως και στα instagram προφίλ του LamiaSports (@lamiasports3), LamiaraGate3 (@lamiaragate3), LamiaNow (@lamianow) και του Ράδιο Λαμία (@radiolamia).

Τέλος, εννοείται πως ερωτήματα θα γίνονται και κατά την διάρκεια της εκπομπής, στο live chat αλλά και στο live streaming μας στο facebook!