Tα δεδομένα για Κόνιασπορ και Τουράμ / Το ύψος της ρήτρας - Τι θέλει ο παίκτης - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Tα δεδομένα για Κόνιασπορ και Τουράμ / Το ύψος της ρήτρας - Τι θέλει ο παίκτης



Η Κόνιασπορ, όπως πρώτο αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας το lamiaragate3.gr  έχει δείξει κάτι παραπάνω από ένα απλό ενδιαφέρον για τον βασικό σέντερ φορ και πρώτο σκόρερ της Λαμίας, Ροτζέριο Τουράμ.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο παίκτης είναι ένας από τους πρώτους στόχους της ομάδας και είναι αποφασισμένοι να «σπάσουν» την ρήτρα του Βραζιλιάνου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στα 135χιλ..

Να σημειωθεί πως στα ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας, υπογραμμίζεται πως μέχρι αύριο το βράδυ το θέμα θα έχει «κλείσει» με τον Τουράμ να φοράει τη φανέλα της Κόνιασπορ. Μάλιστα, δεν τίθεται κανένα οικονομικό θέμα για τους Τούρκους καθώς και τη ρήτρα μπορούν να την αντέξουν αλλά και τα 335χιλ.€ συνολικό κόστος για το deal, μπορούν να τα δώσουν.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο μάνατζερ του Τουράμ τα έχει βρει σε όλα με τους διοικούντες της ομάδας από την SPOR TOTO SÜPER LİG, με την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στην Τουρκία να παραμένει άγνωστη.

Τέλος, όπως αναφέρει το gazzetta.gr, την ίδια στιγμή ο τεχνικός της Κόνιασπορ, Αϊκούτ Κοτσαμάν είναι υπ’ ατμόν και ουδείς παίρνει όρκο αν θα συνεχίσει στον πάγκο της, παρότι το επόμενο επίσημο παιχνίδι της ομάδας είναι στις 17 Ιανουαρίου με την Ανκαραγκιουτσού, δείχνει υπό πίεση. Μία ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή, πάντα επηρεάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό μίας ομάδας.

Όπως καταλαβαίνετε κανείς δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά για το πως θα καταλήξει το όλο θέμα και για το αν ο Ροτζέριο Τουράμ ταξιδέψει για άλλες πολιτείες με το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή να θέλει τον επιθετικό της ομάδας μας να φορά τα "πράσινα" την ερχόμενη εβδομάδα...

Πηγή:lamiasports.com