Ξεκινά η προπώληση, 11/5 με Παναχαϊκή - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Ξεκινά η προπώληση, 11/5 με Παναχαϊκή





Από αύριο Τετάρτη ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στην Λαμία και στην Ζάκυνθο.


Η Λαμία υποδέχεται την Ζάκυνθο στο ΔΑΚ το Σάββατο στις 16:00 στη ρεβάνς του 3-0 του πρώτου γύρου και θέλει τη νίκη η οποία θα την διατηρήσει στη τροχιά της 4ης θέσης αλλά και για να "πάρει το αίμα της πίσω" για την ντροπιαστική εμφάνιση και ήττα του πρώτου γύρου.



Στις 11/5 με Παναχαϊκή





Στο μεταξύ ορίστηκε   η εξ αναβολής αναμέτρηση της ομάδας μας με αντίπαλο την Παναχαϊκή η οποία δεν είχε διεξαχθεί λόγω της ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής των Πατρινών.
Η αναμέτρηση είναι για την 26η αγωνιστική και θα διεξαχθεί στη Ναύπακτο και συγκεκριμένα στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο (αφού το γήπεδο της Αγυιάς δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη άδεια) την Τετάρτη 11/5 στις 16:00. Μετά από αυτή την αναμέτρηση η ομάδα της Λαμίας θα γυρίσει στην πόλη και την Παρασκευή θα ταξιδέψει στην Κρήτη ώστε να αντιμετωπίσει τα Χανιά.

Ένα πραγματικό γολγοθά λοιπόν θα κληθεί να περάσει η ομάδα μας καθώς θα δώσει ξανά, 3 παιχνίδια μέσα σε 8 ημέρες με τον προπονητή της ομάδας μας Δημήτρη Σπανό να δίνει ανάσες αλλά και ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές με χαμηλό χρόνο συμμετοχής.

Εξάλλου υπενθυμίζουμε πως στα Χανιά δεν θα ταξιδέψουν οι Zουλιώτης και Σιλιγαρδάκης οι οποίοι δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποίνη τους.



Η προπώληση


Η προπώληση είναι στα 5 ευρώ ενώ την ημέρα της αναμέτρησης η γενική είσοδος είναι στα 10 ευρώ.


Στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ Betατζής - Παπαποστόλου 55 Λαμία.




Στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΡΟΠΟΝΙΚΗΤΗΡΙΟ Υψηλάντη 71 Λαμία.




Στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ Κατσόγιαννος Παναγιώτης, Παπαθανασίου 9, Παγκράτι Λαμίας