Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

\

Διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης της ομάδας μας με τον Αχαρναϊκό:




Δημήτρης Σπανός (Προπονητής ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964):

«Όλη την εβδομάδα λέγαμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο αλλά δυστυχώς ούτε τα λόγια ούτε οι πράξεις δεν βγήκαν στο γήπεδο. Δεν δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Δεν είχαμε θέληση και πάθος. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί και σίγουρα δεν το περιμέναμε. Αν λάβουμε υπόψιν τα αποτελέσματα έχουμε μια ακόμη ευκαιρία την άλλη Κυριακή και η 4η θέση θα παιχτεί μέχρι το 90΄. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι το πρωτάθλημα τελειώνει την Κυριακή. Είναι κρίμα η ομάδα να βγάζει αυτή την εικόνα. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για το ματς που κάνανε. Πήραν αυτό που άξιζαν. Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται και είναι για δυνατούς. Όποιος έχει πίστη και θέληση και μπορεί, ιδού το γήπεδο την άλλη Κυριακή να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.
Η απώλεια του Τζόκιτς είναι μεγάλη χωρίς να θέλω να μειώσω τα υπόλοιπα παιδιά. Συγγνώμη από τον κόσμο που τον απογοητεύσαμε αλλά οι δυνατοί προοδεύουν στο ποδόσφαιρο και όποιος δουλεύει αμείβεται. Ο τεχνικός διευθυντής ήταν σήμερα εδώ. Είναι τιμωρημένος. Έχω δει χαρτιά και αποδεικτικά στοιχεία, όλα τα παιδιά έχουν άδεια παραμονής για αρκετούς μήνες ακόμη. Αν υπήρχε θέμα δεν θα έπαιζαν. Την επόμενη αγωνιστική κιόλας εμείς βάλαμε παιδιά να παίξουν οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλα αυτά με τις εκκρεμοδικίες πρέπει να σταματήσουν. Δεν είναι σωστό. Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε και εμείς οι προπονητές αλλά και οι ποδοσφαιριστές να αποδώσουν».
Όσον αφορά το άγχος που βγαίνει στο γήπεδο «Δεν θέλω να μετατοπίσω ευθύνες. Όταν η ομάδα δεν κερδίζει μοναδικός υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Για μένα η συγκεκριμένη ομάδα έχει φτάσει στο όριό της. Θεωρώ ότι δεν είναι σύμπτωση. Η ομάδα έχει φτάσει στο όριό της. Το πραγματικό μου πιστεύω δεν είναι έτσι, αλλά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε την υπέρβαση. Και για να πλασαριστείς ψηλά πρέπει να κάνεις την υπέρβαση. Εμένα σήμερα με στεναχώρησε η αντίδραση του κόσμου. Δουλεύουμε στη Λαμία 24 ώρες την ημέρα και δεν έχουμε δώσει δικαιώματα. Στην άκρη του πάγκου ο προπονητής πρέπει να είναι δυνατός. Ο κόσμος μετά από μια εβδομάδα ενδέχεται να χειροκροτεί. Όταν δυσανασχετεί σκύβουμε το κεφάλι… Δουλεύουμε και πάμε να κερδίσουμε. Σήμερα δεν δώσαμε αυτό που έπρεπε να δώσουμε. Δεν μπορώ να ρίξω ευθύνη στους ποδοσφαιριστές».



Βαγγέλης Πίτκας (Ποδοσφαιριστής ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964):

«Εγώ θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Δεν φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων. Είχαμε πολύ άγχος. Παρά το ότι προηγηθήκαμε νωρίς δεν καταφέραμε να το διώξουμε. Συγνώμη εκ μέρους των συμπαικτών μου από τον κόσμο γιατί τους στεναχωρήσαμε. Στο γήπεδο δεν μπαίνει κανείς για να χάσει. Ένα ματς έχει μείνει ακόμη εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας…». 





photo:lamia1964.gr