Η Λαμία κρίνει την παραμονή! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Η Λαμία κρίνει την παραμονή!



Όπως αναμενόταν εδώ και καιρό η τελευταία αγωνιστική είναι αυτή που θα κρίνει τελικά ποια ομάδα θα είναι αυτή που θα συμπληρώσει το καρέ των ομάδων που θα υποβιβαστούν στην Γ' Εθνική κατηγορία.


Η 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League δεν ήταν ικανή να δείξει ποιες ομάδες θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα και έτσι όλα θα κριθούν στην 34η και τελευταία αγωνιστική!

Το θέμα όμως είναι πως την 4η ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Γ΄ Εθνική θα την κρίνει η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Πανελευσινιακό την ερχόμενη Κυριακή.



Πάμε όμως να δούμε λίγο τα πράγματα με την σειρά.


Αρχικά στην ουρά της βαθμολογίας η κατάταξη των ομάδων έχει ως εξής:
















Όπως βλέπουμε Εργοτέλης , Ολυμπιακός Βόλου και Παναχαϊκή έχουν ήδη αποχαιρετήσει το πρωτάθλημα.

Από εκεί και έπειτα όμως η Ζάκυνθος και ο Πανελευσινιακός θα είναι οι ομάδες οι οποίες θα "διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία...

Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι στους 42 βαθμούς καθώς δεν έχει κατακυρωθεί ακόμη το τρίποντο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ αντίθετα τα Χανιά θα φτάσουν τους 35 βαθμούς ανεξαρτήτως τι θα συμβεί στην τελευταία αγωνιστική καθώς θα κερδίσει το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό με 0-3 στα χαρτιά καθώς το ματς είχε διακοπεί λόγω εισβολής οπαδών και εκτόξευσης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.


Στην τελευταόα αγωνιστική λοιπόν το παιχνίδι της Λαμίας με τον Πανελευσινιακό μονοπολεί το ενδιαφέρον καθώς έχει τριπλή σημασία!

Αρχικά η Ζάκυνθος δεν αγωνίζεται την τελευταία αγωνιστική καθώς θα αντιμετώπιζε τον Εργοτέλη, συνεπώς παίρνει εύκολα το τρίποντο. Συνεπώς όλα τα βλέμματα της Ζακύνθου θα είναι στραμμένα στην Λαμία για το αν τελικά θα παραμείνει η ομάδα του νησιού στην κατηγορία.

Από την άλλη και στην Ελευσίνα θα παρακολουθούν την αναμέτρηση καθώς με ένα θετικό αποτέλεσμα οι σταχυοφόροι είναι αυτοί που σώζουν την κατηγορία κάνοντας ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ νικών στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Τέλος όλη η Λαμία θα έιναι στο γήπεδο αφού η ομάδα θέλει την νίκη αλλά και στραβοπάτημα του Απόλλων Σμύρνης στις Σέρρες έτσι ώστε να μείνει μόνη στην 4η θέση και να διεκδικήσει υπό προϋποθέσεις την άνοδο.




Τα σενάρια:






















*Mε δεδομένο ότι η Ζάκυνθος φτάνει τους 34 βαθμούς

1) Αν ο Πανελευσινιακός κερδίσει στην Λαμία, οι σταχυοφόροι φτάνουν τους 37 βαθμούς και μένουν στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν.

2) Αν ο Πανελευσινιακός έρθει ισόπαλος με την Λαμία φτάνει τους 35 βαθμούς και έτσι οι σταχυοφόροι σώζουν την κατηγορία.

3) Αν ο Πανελευσινιακός ήττηθεί από την Λαμία μένει στους 34 βαθμούς και υποβιβάζεται καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Ζάκυνθο η ομάδα του νησιού είναι αυτή που υπερτερει καθώς στα μεταξύ τους παιχνίδια έχει πλεονέκτημα τερμάτων (1-0 ο Πανελευσινιακός, 2-0 η Ζάκυνθος)

4)Αν η Λαμία νικήσει και ο Απόλλων Σμύρνης στραβοπατήσει η Λαμία μένει στην 4η θέση και ο Πανελευσινιακός υποβιβάζεται.

5)Αν η Λαμία κερδίσει και ο Απόλλων Σμύρνης κερδίσει τον Πανσερραϊκό, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 4η θέση όμως η "Ελαφρά Ταξιαρχία" υπερτερεί καθώς έχει το πλεονέκτημα στα μεταξύ τους παιχνίδια (0-0 στην Λαμία, 1-0 στη Ριζούπολη)

6) Αν Λαμία και Πανελευσινιακός αναδειχθούν ισόπαλοι και ο Απόλλων Σμύρνης ηττηθεί στις Σέρρες, η Λαμία μένει μόνη 4η και ο Πανελευσινιακός σώζει την κατηγορία!

Όπως καταλαβαίνεται λοιπόν το παιχνίδι της Λαμίας θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για αυτό και οι άνθρωποι του ΟΤΕ TV αποφάσισαν να το καλύψουν τηλεοπτικά!

Σίγουρα όμως όπως έχουν τονίσει καιρό από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ η ομάδα δεν θα χαριστεί σε κανέναν, πόσο μάλλον όταν έχει και προσωπικό όφελος από τη νίκη.