Mυροφορίδης σε Κούγια: "Σε έχω μόνιμο πελάτη!" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Mυροφορίδης σε Κούγια: "Σε έχω μόνιμο πελάτη!"




Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες καθώς ΠΑΕ ΑΕΛ και Παύλος Μυροφορίδης βρέθηκαν σε λογομαχία με αφορμή την τιμωρία της ΠΑΕ ΑΕΛ και του γενικού αρχηγού της Θωμά Κυπαρίσση για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΛ.


Η συγκεκριμένη υπόθεση εκδικάστηκε από τον αθλητικό δικαστή κ. Βομβά ο οποίος τιμώρησε τον γενικό αρχηγό της ΑΕΛ Θωμά Κυπαρίσση με 1.500 ευρώ για την αψιμαχία  που είχε με τον γενικό αρχηγό της Λαμίας Παύλο Μυροφορίδη. 

Αντίθετα απαλλάχτηκε (!) για την ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής των οπαδών της προς την πλευρά των οπαδών της Λαμίας.

Μάλιστα πρόστιμο επιβλήθηκε και στον γενικό αρχηγό της Λαμίας , Παύλο Μυροφορίδη το οποίο ανέρχεται στα 750 ευρώ.

Και κάπου εκεί ήρθε και η παραπληροφόρηση από πλευράς Θεσσαλών σχετικά με το θέμα.

Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για πρόστιμο 10.000 ευρώ!

Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε τον εκνευρισμό του Παύλου Μυροφορίδη ο οποίος μέσα από το προσωπικό του προφίλ σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης άφησε μήνυμα με αιχμές προς το πρόσωπο του Αλέξη Κούγια, ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ.


Πάντως σύμφωνα με την ιστοσελίδα flnews.gr η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ καλείται να πληρώσει 750 ευρώ για το εν λόγο επεισόδιο και 6000 ευρώ για ρίψη ποτηριού προς ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης.
Επίσης ο Παύλος Μυροφορίδης τιμωρείται και με 15 μέρες αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους!


Υπενθυμίζουμε πως οι τιμωρίες που επιβλήθηκαν στην ομάδα μας ήρθαν την ίδια στιγμή που η ΠΑΕ ΑΕΛ απαλλάχθηκε για την ρίψη φωτοβολίδας!




Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:


ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε σήμερα γνωστό ότι ο αθλητικός δικαστής κ. Βόμβας εξέδωσε την απόφασή του στην υπόθεση όπου 1) ήταν κατηγορούμενη η ΠΑΕ ΑΕΛ για τη ρήψη της φωτοβολίδας από το μέρος που ευρίσκοντο οι οπαδοί της στο παιχνίδι με την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ και 2) ήταν κατηγορούμενος ο Θωμάς Κυπαρίσσης για το επεισόδιο με τον Μυροφορίδη στο ίδιο παιχνίδι. 

Ο αθλητικός δικαστής αφενός μεν απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΕΛ για τη ρίψη της φωτοβολίδας αφετέρου δε τιμώρησε τον Θωμά Κυπαρίσση με πρόστιμο 1.500 ευρώ. 

Για το ίδιο παιχνίδι ήταν κατηγορούμενος και ο γενικός αρχηγός της Λαμίας Παύλος Μυροφορίδης για το επεισόδιο που προκάλεσε στον Θωμά Κυπαρίσση και τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 ευρώ."



Παύλος Μυροφορίδης:


"Το κακό για εσένα είναι ότι δεν ήμουν πελάτης σου ποτέ το αντίθετο μάλιστα εγώ σε έχω μόνιμο πελάτη όπου σε βρίσκω.
Άγιο είχες φέτος που πήγα αργά σε ομάδα.
ΥΓ.  Άγιο είχα που γλίτωσα τα ισόβια δεσμά 
Χαχα γελάνε μαζί σου όλες οι μπανάνες της γης."


Μάλιστα υπήρξε και νέο σχόλιο επισυναπτόμενο από μία φωτογραφία:


"Ευτυχώς υπάρχει και αυτό:"