Tέλος ο Μυροφορίδης, αποχαιρέτησαν οι ποδοσφαιριστές... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Tέλος ο Μυροφορίδης, αποχαιρέτησαν οι ποδοσφαιριστές...




Η Λαμία ολοκλήρωσε την φετινή της παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League στην 5η θέση και την αμέσως  επόμενη μέρα είχαμε και εξελίξεις στα διοικητικά.


Πιο συγκεκριμένα σήμερα το πρωί η διοίκηση της ομάδα μας γνωστοποίησε πως ο Παύλος Μυροφορίδης αποτελεί πλέον παρελθόν από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Έτσι ολοκληρώθηκε η παρουσία του στην ομάδα της Λαμίας για το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν και αυτό ίσως σημάνει εξελίξεις ενόψει της νέας χρονιάς.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:



Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 για το πρωτάθλημα της Football League ΟΠΑΠ 2015-2016 ολοκληρώνεται και η συνεργασία της με τον τεχνικό διευθυντή κ. Παύλο Μυροφορίδη. Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ θα ήθελε να τον ευχαριστήσει θερμά για τη συμβολή του στην φετινή πορεία της ομάδας και να του ευχηθεί πάντα επιτυχίες στην καριέρα του.



Τελευταία για τους παίκτες της ομάδας μας!





Σήμερα είχαμε και την τελευταία συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης προκειμένου να μαζέψουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας λοιπόν αφού συνομίλησαν με το προπονητικό τιμ και τον πρόεδρο της ομάδας μας  κο. Ποντίκα αντάλλαξαν ευχές και αποχώρησαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, περιμένοντας ταυτόχρονα την κλήση από την διοίκηση για την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Βέβαια ένα βασικό ερώτημα είναι ποιοι από τους ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν από το κυανόλευκο ρόστερ και θα εξαρτηθεί κυρίως από το αν θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας μας ο Δημήτρης Σπανός ή θα έχουμε αλλαγή προπονητή.

Όλα αυτά βέβαι θα τα μάθουμε πολύ αργότερα καθώς είναι ήδη πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα της ομάδας μας.