Τραμπουκισμοί στην αποστολή της Λαμίας. - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Τραμπουκισμοί στην αποστολή της Λαμίας.




Η Λαμία αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα στην Ναύπακτο την Παναχαϊκή σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου για τους γηπεδούχους οι οποίοι θέλουν πάση θυσία την νίκη για να ελπίζουν σε παραμονή στην κατηγορία.



Το κλίμα λοιπόν είναι τεταμένο καθώς όπως αποκάλυψε σε τηλεφωνική σύνδεση με τον ραδιοφωνικό σταθμό Λαμία Fm-1 ο απεσταλμένος στην Ναύπακτο Σταύρος Παπανάγνου κάποιοι ιθύνοντες της ομάδας της Παναχαϊκής και κάποιοι "φουσκωτοί" προσέγγισαν με απειλητικές διαθέσεις την αποστολή της Λαμίας ζητώντας από την ομάδα να μην κατέβει να αγωνιστεί.

Η Λαμία κατήγγειλε το γεγονός όμως το κλίμα συνέχισε να είναι τεταμένο. Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τον χώρο των αποδυτηρίων ωστόσο να είναι κλειδωμένος και έτσι να μην μπορούν να αλλάξουν για να πραγματοποιήσουν το καθιερψμένο ζέσταμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Εν τέλει τα αποδυτήρια άνοιξαν στις 15:20 με τους ποδοσφαιριστές να βγαίνουν για ζέσταμα και την ώρα της διεξαγωγής της αναμέτρησης να ενδέχεται να αλλάξει,


Επίσης στον αέρα είναι και η είσοδος των οπαδών της ομάδας μας οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ναύπακτο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές έδωσαν αρχικά εντολή να μην επιτραπεί η πρόσβαση.


Αναλυτικότερο ρεπορτάζ μετά την λήξη της αναμέτρησης.