Έ(Χ)ασε την ευκαιρία... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Έ(Χ)ασε την ευκαιρία...


Σε ένα παιχνίδι το οποίο η Λαμία ήθελε τη νίκη απέναντι στον Αχαρναϊκό προκειμένου να εκμεταλλευτεί πιθανή απώλεια βαθμών του Απόλλωνα Σμύρνης και να καπαρώσει την 4η θέση δεν τα κατάφερε και έμεινε στο 1-1!


Η Λαμία λοιπόν έμεινε στο 1-1 και πλέον θέλει νίκη στην τελευταία αγωνιστική επί του Πανελευσινιακού και απώλεια βαθμών του Απόλλωνα Σμύρνης στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό.
Έναν Πανελευσινιακό ο οποίος θέλει 1 βαθμό για να σώσει και μαθηματικά την κατηγορία και συνεπώς η τελευταία αγωνιστική θα είναι ακατάλληλη για καρδιακούς.

Η Λαμία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι με φανερή διάθεση να επιβάλλει το ρυθμό της και να πετύχει το γρήγορο γκολ. Αυτό ήρθε στην πρώτη ουσιαστικά φάση της ομάδας μας με τον Νεόφυτο να σεντράρει και τον προωθημένο Κοτσώνη να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Παγούδη για το 1-0 μόλις στο 6΄!

Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και έχασε νέα καλή ευκαιρία στο 21' με τον Ζουλιώτη να σεντράρει και τον Νεόφυτο με μονοκόμματο σουτ να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Παβίσεβιτς να πιάνει ένα καταπληκτικό δεξί σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Πίτκα.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να κάνουν και το 1-2 στο 45' με τον Ματσούκα να σουτάρει, τον Πίτκα να αποκρούει ενστικτωδώς, ο Παπατόλιος στην επαναφορά έκανε σουτ με την μία με τον Πίτκα να εκτινάσσεται και να κάνει δεύτερη απανωτή απόκρουση δείχνοντας τα ρεφλέξ του!

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν κάκιστο χωρίς καμία κλασσική ευκαιρία για γκολ από τις δύο ομάδες εκτός της φάσης του 83' όταν Παγούδης και Κωστόπουλος δεν συνεννοήθηκαν καλά και ο Πίντο λίγο έλειψε να κάνει το 2-1.

Στο τέλος της αναμέτρησης υπήρξαν κάποιες κοκορομαχίες ανάμεσα σε Κοτσώνη και Καλογερόπουλο με τον Μπερτάκη να τους αποβάλει αμφότερους,,,

Μάλιστα και την είσοδο των ομάδων προς τα αποδυτήρια υπήρχαν έντονες αποδοκιμασίες για το αποτέλεσμα.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Γιαλούσης, Κοτσώνης, Μπουλούλης (84' Καραγιάννης), Μπαλού (33' Σιλιγαρδάκης), Σιατραβάνης, Πίντο, Νατσιόπουλος (66' Καραλής), Νεόφυτος

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Παγούδης, Μουστάκης, Κωστόπουλος, Μωυσιάδης, Όμο, Μαρής, Ματσούκας, Ταμπάκης (71' Καλογερόπουλος), Παβίσεβιτς, Παπατόλιος (84' Χριστόπουλος), Αναστασίου (78' Σωτηράκος)

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Λαμίας.