Oι ευχές και τα "ευχαριστώ" του Πας Λαμία - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Oι ευχές και τα "ευχαριστώ" του Πας Λαμία




Η διοίκηση της ομάδας μας ευχαρίστησε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας που στάθηκε δίπλα της με την παρουσία του όλη τη χρόνια, τους χορηγούς που υπήρξαν συμπαραστάτες της φετινής χρονιάς και συνεχάρη την ομάδα της Λάρισας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της Κέρκυρας για την επάνοδό της στην Super League.
Η ομάδα της Λαμίας αποχαιρετά την φετινή σεζόν ώντας 5η στην βαθμολογία, πραγματοποιώντας
έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο και η διοίκηση της ομάδας σε ένδειξη αναγνώρισης του κόσμου που ήταν δίπλα στην ομάδα όλη τη σεζόν εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Μάλιστα συνεχάρη και τις δύο πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος, ΑΕΛ και Κέρκυρα για την εξασφάλιση της ανόδου στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.



Aναλυτικά η ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ: 


Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ θα ήθελε να συγχαρεί την ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ 2015-2016 και να της ευχηθεί καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα και να επιτευχθούν οι στόχοι της. 

Επίσης συγχαίρει την ομάδα της Κέρκυρας για την επανόδό της στη μεγάλη κατηγορία. 

Ακόμη ευχαριστεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης της Λαμίας που βρέθηκε στο γήπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και στήριξε τη φετινή προσπάθεια.

Τέλος ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που υπήρξαν συμπαραστάτες της ομάδας τη φετινή χρονιά και ιδιαίτερα τις εταιρείες PILS HELLAS ως χορηγός φανέλας της μεγάλης ομάδας και ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΕ ως χορηγός φανέλας της Κ19.