Κ-17: ΠΑΣ Λαμία- ΠΑΟΚ 1-1 - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Κ-17: ΠΑΣ Λαμία- ΠΑΟΚ 1-1




Η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Λάμια πανηγύρισε τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον ΠΑΟΚ. 



Το συγκρότημα του Αποστόλη Καραπλή μετά από μια σειρά καλών εμφανίσεων αλλά όχι των επιθυμητών αποτελεσμάτων κατάφερε απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά να πανηγυρίσει τον πρώτο της βαθμό, γεγονός που της δίνει άλλη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Γρόσδης με γυριστό σουτ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μαυράδα, με τον Νικολόπουλο στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου να μην μπορεί να κάνει το 1-1 από καλή θέση.

Στην επανάληψη οι κυανόλευκοι αύξησαν σταδιακά την απόδοση τους με στόχο να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης. Σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικολίοπουλου στο 92ο λεπτό με την λύτρωση για τους γηπεδόυχους να έρχεται ένα λεπτό αργότερα. 


Ο έβγαλε ωραία κάθετη στον Γιαννακάκο ο οποίος ανατράπηκε αντικανονικά από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμεν. Αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν ο Νικολόπουλος ο οποίος δεν αστόχησε από τα 11 μέτρα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.




Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Λαμία (Αποστόλης Καραπλής):
Μαυράδας, Γιαννακάκος, Καρακώστας, Γεωργούσης, Σέντης, Σπαθούλας, Ματθαίου, Ντζιος, Γεμενής (87' Τσιάτσιος), Νικολόπουλος, Χύσκα

ΠΑΟΚ (Αλέξανδρος Αλεξιάδης):
Μπαλωμένος, Τσοπουρόγλου, Αβεντισιάν, Ντάικο, Παναγιώτου, Καραμπέρης, Αλτιντζής, Κουτεντάκης (62' Σαπουντζής), Τζόλης, Γρόσδης, Καρακούτης