Η Λαμία προσέγγισε τον Παντελίδη/ Τι.....δεν έγινε με τον Γρηγορίου... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Η Λαμία προσέγγισε τον Παντελίδη/ Τι.....δεν έγινε με τον Γρηγορίου...



Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα Sportime, και την στήλη «Κακίες» ο ΠΑΣ Λαμία φέρεται πως έκανε πρόταση η οποία και απορρίφθηκε από τον Σάββα Παντελίδη.

Η συγκεκριμένη στήλη που ασχολείται με τα....παρασκήνια του ελληνικού ποδοσφαίρου έφερε στο φως της δημοσιότητας τις προτάσεις που είχε το προηγούμενο διάστημα από ομάδες της Super League ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης, μεταξύ των οποίων και η Λαμία.


Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Οι μετοχές του έχουν ανέβει τα τελευταία χρόνια. Θεωρείται στους πρωτοκλασάτους Έλληνες προπονητές ο Σάββας Παντελίδης και δικαιολογημένα.

Γι’ αυτό και είναι σταθερά στις πρώτες επιλογές αρκετών ομάδων. Όπως αποκαλύπτει και η στήλη «Κακίες» της έντυπης έκδοσης του Sportime, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία τον προσέγγισαν αυτό το χρονικό διάστημα. Εκείνος εννοείται πως αρνήθηκε.

Μήπως όμως υπήρξε και άλλη ομάδα που τον πλησίασε; Γίνεται, όμως, να «χαιρετήσει» εκείνος αν δεν πάρει πρώτα την αποζημίωση;


Καμία πρόταση της Λαμίας στον Γρηγορίου



Θυμάστε πριν λίγο διάστημα, που η Λαμία βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή, το φημολογούμενο ενδιαφέρον που υπήρχε για τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου Μιχάλη Γρηγορίου; Μάλιστα το ρεπορτάζ τότε ανέφερε πως η ομάδα μας είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον έμπειρο προπονητή ο οποίος απάντησε αρνητικά αφού περίμενε κάποια ομάδα του εξωτερικού για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα.

Όπως αναφέρει η στήλη «Κακίες» της έντυπης έκδοσης του Sportime, από τη Λαμία δεν τον ενόχλησε κανείς προ ημερών. Ωστόσο, πρόλαβε μόνος του να πει ότι δεν ενδιαφέρεται για ομάδα πλην της πεντάδας. Και προτεραιότητα εννοείται πως είχε το εξωτερικό.