Δεν την άφησαν μόνη ποτέ.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν την άφησαν μόνη ποτέ....




Κάθε ομάδα που αγωνίζεται εκτός έδρας θέλει την συμπαράσταση του κόσμου της ώστε να έχει την ψυχολογία για να διεκδικήσει ότι της αναλογεί. Η Λαμία πάντως για ακόμη ένα παιχνίδι είχε την συμπαράσταση του κόσμου της ο οποίος έφυγε μεν πικραμένος από το αποτέλεσμα αλλά αισιόδοξος για την συνέχεια βάση της εικόνας της ομάδας μας.




Οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας μας ταξίδεψαν από την Λαμία, για να βρεθούν μαζί με αυτούς της Αθήνας ώστε να ενισχύσουν όλοι μαζί την προσπάθεια της ομάδας μας. Και μπορεί η απάθεια την οποία προσάπτουν σε μέλη της διοίκησης να μην στοίχισε, αφού βρέθηκαν τελικά στην κερκίδα των φιλοξενούμενων του Περιστερίου και το αποτέλεσμα να μην ήταν το επιθυμητό βάσει της εικόνας της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, όμως επέστρεψαν πιο δυνατοί, πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι να δώσουν το παρόν και στο Αγρίνιο την προσεχή Δευτέρα.

Τι μένει στο τέλος; Το χειροκρότημα των ποδοσφαιριστών στους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν κοντά τους και η ανταπόδοση αυτών για την καλή και ελπιδοφόρα εμφάνιση...