Λαμία: Αίμα χρειάζεται η Μαρία που μαχαιρώθηκε χθες / Έκκληση σε εθελοντές αιμοδότες - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Λαμία: Αίμα χρειάζεται η Μαρία που μαχαιρώθηκε χθες / Έκκληση σε εθελοντές αιμοδότες




Mπορεί το site μας να ασχολείται με το ρεπορτάζ των ομάδων του ΠΑΣ Λαμία ωστόσο όποτε το απαιτεί η περίσταση προσπαθούμε και εμείς μέσα από το δημόσιο βήμα που μας δίνεται να να αναδείξουμε θέματα εκτάκτου ανάγκης που αφορούν τους συνανθρώπους μας.

Κάπως έτσι αισθανόμαστε από χθες το βράδυ όπου μια κοπέλα από την πόλη μας, η 25 χρονη Μαρία μαχαιρώθηκε και η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Σε τέτοιες περιπτώσεις όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερο ρόλο.

Η Μαρία λοιπόν χρειάζεται την βοήθεια σας. 

Διαβάστε το ρεπορτάζ που ακολουθεί και όσοι περισσότεροι μπορείτε να βοηθήσετε για να καταφέρει να κρατηθεί η Μαρία στη ζωή.


Μια τεράστια αγκαλιά άνοιξαν σήμερα οι συμπολίτες μας για την 25χρονη Μαρία που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας με βαριά τραύματα από το μαχαίρι του αδερφού της φίλης της, που τη μαχαίρωσε το απόγευμα της Δευτέρας.

H προσφορά των αιμοδοτών είναι μεγάλη και συγκινητική. Συνεχώς συρρέουν συμπολίτες μας στο Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να δώσουν αίμα για να σωθεί η ζωή του νεαρού κοριτσιού.

Να σημειωθεί πως απαιτείται αίμα 0 Αρνητικό και Α Αρνητικό, αφού η κοπέλα έχει σπάνια ομάδα αίματος.

Αν διαθέτετε την κατάλληλη ομάδα αίματος που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της Μαρίας, απευθυνθείτε ΠΡΩΤΑ στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λαμίας (Τηλέφωνο νοσοκομείου: 2231356000) για να δείτε αν συμπληρώθηκε η ποσότητα που χρειάζεται ώστε να μην ταλαιπωρείστε.

Πηγή lamianow.gr