Eπιστροφή στην κανονικότητα... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Eπιστροφή στην κανονικότητα...





Αποτέλεσμα καλύτερο και από νίκη το χθεσινό για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο περσινό εντός 2-2 με τα "καναρίνια" του Αγρινίου. Ο πρώτος βαθμός ήρθε, η ηρεμία επανήλθε και τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει η έδρα..



Γράφει ο Νίκος Μώκος


Όταν πριν δύο μήνες ανακοίνωνε τον Αντέτζο, η πλειοψηφία του Φθιωτικού κοινού είχε μια καχύποπτη στάση απέναντι του. Λίγο η εικόνα του στα φιλικά προετοιμασίας, λίγο η σύγκριση με την περσινή εικόνα του Ασίγκμπα έφεραν ένα βουητό γύρω από το όνομα του. Δίκαιη ή άδικη η στάση αυτή είναι νωρίς να ξέρουμε αλλά σε αυτά τα πρώτα 4 παιχνίδια ο Ντάνιελ έχει δείξει πως θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του για να βγει από την 11αδα σε μιά θέση με υψηλό ανταγωνισμό. Άσε που είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Το έκανε στο ΟΑΚΑ με το κεφάλι, διάβασε την εκτέλεση και βρέθηκε στην γραμμή της περιοχής στο πέναλτι του Μαστούρ, το 'βαλε στην επαναφορά και η συνέχεια γνωστή.

Σε ένα ματς ακατάλληλο για φιλάθλους με καρδιακά προβλήματα η Λαμία κατάφερε να φύγει όρθια από το Αγρίνιο. Για δεύτερο παιχνίδι με τον Μάκη Χάβο στο πάγκο είδαμε μια ομάδα επιθετική, με πολλές τελικές που έχοντας μια γενικότερη εικόνα του παιχνιδιού, ίσως και να αδικείται από αυτό το τελικό 2-2. Στόχος ήταν το θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο αλλά ο τρόπος που ήρθε αυτή η ισοπαλία ήταν καλύτερη από νίκη. Όπως ακριβώς πέρυσι στο ΔΑΚ.

Mατς να το διηγείσαι και στα παιδιά σου γράφαμε τον περασμένο Δεκέμβρη και νομίζω ότι αν διαβάσετε το κείμενο ταιριάζει γάντι και στη χθεσινή περίπτωση. Το είπε και ο Δέλλας στη συνέντευξη τύπου. Τέτοια παιχνίδια είναι που φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα.

Πάμε όμως στην ουσία. Αυτό που μένει από το χθεσινό παιχνίδι είναι ο ένας βαθμός και η καλή εμφάνιση. Και τα δυο δίνουν αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, οι οποίοι καλούνται τώρα να κάνουν την αντεπίθεση τους.

Δυο συνεχόμενα εντός με Ξάνθη και ΟΦΗ, το απόλυτο των βαθμών είναι ο στόχος και τίποτα άλλο. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρείται αποτυχία βάσει της εικόνας και της ποιότητας αυτής της ομάδας. Με τον κόσμο δίπλα της μετά από ένα μήνα και τον Μάκη Χάβο για πρώτη φορά στον πάγκο των γηπεδούχων στο ΔΑΚ, δεν μπορούμε να μιλάμε για τίποτα άλλο πέρα από το τρίποντο.

Η επιστροφή στην κανονικότητα σφραγίστηκε στο Αγρίνιο και με καλή εμφάνιση και τρίποντο στα δύο επόμενα παιχνίδια στο ΔΑΚ, με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρόν , η Λαμία θα....βγει και από το μνημόνιο των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων...