Η χειρότερη εκκίνηση της ιστορίας της... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Η χειρότερη εκκίνηση της ιστορίας της...





Οι κυανόλευκοι έχουν μείνει χωρίς βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος επίδοση που αποτελεί την χειρότερη εκκίνηση της στην ιστορία της. Ποιο είναι το οξύμωρο της υπόθεσης;


Μπορεί η Λαμία στα 54 χρόνια ζωής της να μετρά μόλις την δεύτερη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League, όμως η φετινή αρνητική της εικόνα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι η χειρότερη στην μακρά πορεία της!

Μηδέν βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια της λοιπόν η ομάδα μας στο ξεκίνημά της στην Super League επίδοση που αποτελεί την χειρότερη στην ιστορία της ομάδας από την ίδρυσή της. Το οξύμωρο της υπόθεσης; Η Λαμία έχει ταυτόχρονα το ακριβότερο ρόστερ της ιστορίας της.

Βέβαια αυτά είναι για την ιστορία και για τους αναλυτές αφού και το επίπεδο των προηγούμενων χρόνων ήταν σαφώς χαμηλότερο σε σχέση με την τελευταία πενταετία ας πούμε της ομάδας. Ερασιτεχνικά πρωτάθλημα, μικρότερου βεληνεκούς ομάδες κ.ο.κ.

Ωστόσο η αρνητική της συγκομιδή φέτος αποτελεί σίγουρα τυχαίο γεγονός και μια συνθήκη η οποία με την αλλαγή του προπονητή έχει αρχίσει ήδη να διαφοροποιείται. Άλλωστε αν η ομάδα μας ήταν λίγο πιο τυχερή και ο διαιτητής Ζαχαριάδης σε καλύτερη μέρα, θα έφευγε με βαθμό ή βαθμούς από το Περιστέρι.

Στο χέρι της είναι λοιπόν να βάλει τέλος στο αρνητικό αυτό ρεκόρ στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και να μην το διευρύνει.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στο παρελθόν το χειρότερο ξεκίνημα της Λαμίας ήταν με 2 διαδοχικές ήττες και μια ισοπαλία στη συνέχεια. Δηλαδή έναν βαθμό σε 3 αγωνιστικές. Και μάλιστα αυτό συνέβη συνολικά 5 φορές. Το lamiaragate3.gr έψαξε, το βρήκε και σας το παρουσιάζει...


Δείτε αναλυτικά:


1973-74

Προοδευτική- Λαμία 1-0
Αχαρναϊκός -  Λαμία 1-0
Λαμία - Χαλκίδα 1-1

1983-1984

Ασπις Ξάνθης- Λαμία 1-0
ΑΠΕ Λαγκαδάς- Λαμία 1-0
Λαμία - Θήβα 2-0

1986-87

Λαμία- Εθνικός Αλεξ/λης 2-3
Κοζάνη- Λαμία 2-1
Λαμία- Εδεσσαϊκός 2-1


1987-88

Λαμία-Πολύκαστρο 1-2
Κοζάνη- Λαμία 2-0
Λαμία-Νεάπολη Θεσ/κης 2-1


1996-97

Αναγέννηση Κολινδρού- Λαμία 1-0
Λαμία- Αμπελόκηποι Θεσ/κης 1-2
Απόλλων Λάρισας- Λαμία 1-1