Mέσα ο Αναστασιάδης, έξω δύο./ Έτσι θα παίξει στο Αγρίνιο - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Mέσα ο Αναστασιάδης, έξω δύο./ Έτσι θα παίξει στο Αγρίνιο




Κορυφώθηκε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία της Λαμίας για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Έβγαλε την προπόνηση ο Αναστασιάδης. Ποιοί παίκτες μένουν εκτός. Τα πλάνα του Μάκη Χάβου για την ενδεκάδα.



Ακόμη μια μέρα σκληρής δουλειάς για την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία η οποία θα ταξιδέψει αύριο το μεσημέρι στο Αγρίνιο με στόχο να γυρίσει πίσω με τον/τους  πρώτο/πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Τα καλά νέα της σημερινής προπόνησης είναι πως ο αρχηγός, Ανέστης Αναστασιάδης έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης και θα είναι στη διάθεση του Μάκη Χάβου θέτοντας υποψηφιότητα ακόμη και για το αρχικό σχήμα. 



Από την άλλη εκτός για ακόμη μια μέρα ήταν ο Οσμάν ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά και ο Άντρονικ ο οποίος ταλαιπωρείται από οδονταλγία και θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Από εκεί και έπειτα  το σημερινό πρόγραμμα είχε ακόμη μια φορά έμφαση στην τακτική, τρέξιμο, ασκήσεις ταχύτητας αλλά και έμφαση επίθεση της ομάδας, με τον Μάκη Χάβο να δοκιμάζει διαφορετικούς τρόπους ανάπτυξης. 

Τέλος ιδιαίτερο βάρος έπεσε στα τελειώματα των φάσεων από τους επιθετικογενείς κυρίως ποδοσφαιριστές, με σουτ αλλά και σέντρες με έναν και δύο αμυντικούς. Στόχος φυσικά να στείλουν την μπάλα όσο περισσότερες φορές την μπάλα στα δίχτυα.


Τα πλάνα του Χάβου



Βάσει των όσων έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Μάκης Χάβος στις προπονήσεις η ομάδα μας αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί και πάλι ο Σαράνοφ, με τους Αντέτζο και Αναστασιάδη στόπερ (όπως όλα δείχνουν ο αρχηγός θα ξεκινήσει βασικός) και τους  Βασιλαντωνόπουλο και Βάντερσον δεξιά και αριστερά στα μπακ. Στα χαφ θα βρεθεί ο Μπλάζιτς με παρτενέρ τον Σκόνδρα ο οποίος καλείται να καλύψει το κενό του Δημούτσου. Σε ρόλο επιτελικού χαφ θα αγωνιστεί για ακόμη ένα παιχνίδι ο Φακούντο Μπερτόλιο με τον Καραμάνο αριστερά και τον Μπαράλες σε ρόλο καθαρού φόρ. Πέραν του Σκόνδρα όμως δεν αποκλείεται να υπάρχει κι δεύτερη αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα αφού αυτή τη στιγμή ο Επστάιν φαίνεται να έχει προβάδισμα από τον Καραγκούνη για την δεξιά πτέρυγα της επίθεσης. 


Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια η κυανόλευκη αποστολή θα αποχωρήσει με προορισμό το Αγρίνιο.


Photo credits:Λάμπρος Αρναούτογλου