Tι έκανες ρε Μαστούρ;;; - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Tι έκανες ρε Μαστούρ;;;





Αφού συνήλθαμε από το παιχνίδι της Δευτέρας καθίσαμε να δούμε με μια πιο ψύχραιμη ματιά τις καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικού για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Και καταλήξαμε πως αυτό που κάνει ο Μαστούρ είναι δείγμα τόσο της κλάσης του όσο και της αντίληψης του στον αγωνιστικό χώρο.



Αναφερόμαστε φυσικά στην φάση του δεύτερου γκολ της Λαμίας. Όχι στην εκτέλεση του πέναλτι αλλά στην φάση από την οποία προήλθε αυτό το 2-2.

Ενώ λοιπόν η Λαμία βρίσκεται πίσω στο σκορ προσπαθεί με μεγάλες μπάλες να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή προκειμένου να εκμεταλλευτεί το καλό ψηλό παιχνίδι του Μπαράλες.

Στη φάση του γκολ λοιπόν βλέπουμε τον Βάντερσον να γεμίζει για τον Μπαράλες στην περιοχή. Αυτός παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα παίρνει τροχιά προς το κόρνερ με τον Πλιάτσικα να βγάζει δεύτερη σέντρα. Οι αμυντικοί των γηπεδούχων διώχνουν με την μπάλα να φτάνει στον Μαστούρ ο οποίος....αναλαμβάνει δράση.

Τι κάνει; Κάτι πολύ απλό! Παίζει το ένα δύο με τον Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος του βγάζει την πάσα, με τον Μαστούρ ανάμεσα σε δύο αμυντικούς να βγάζει με την μία σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Μπαράλες. Μια ταχύτατη φάση όπου ο Μαροκινός έδειξε πως χρειάζεται λίγα μόλις εκατοστά για να στείλει την μπάλα εκεί που πρέπει...



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: