K-19: ΠΑΣ Λαμία- Ατρόμητος 3-0 - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

K-19: ΠΑΣ Λαμία- Ατρόμητος 3-0





Στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για τη νέα σεζόν η ομάδα Κ19 της Λαμίας επικράτησε με σκορ 3-0 επί της αντίστοιχης ομάδας του Ατρομήτου με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Κωστίκα.




Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση θέλοντας να επιβάλλουν από την αρχή το ρυθμό τους. Προειδοποίησαν αρχικά στο 8' με τους Κασάπα και Λαμπρόπουλο να συνεργάζονται και την μπάλα να καταλήγει άουτ και άνοιξαν το σκορ δύο λεπτά αργότερα με τον Βασίλη Κωστίκα μετά από πάσα του Λαμπτρόπουλου να στέλνει με ωραίο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Μανδά. 

Η Λαμία συνέχισε να πιέζει και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, όταν ο Κωστίκας επιχείρησε μια απευθείας εκτέλεση φάουλ , ο Μανδάς απέκρουσε σε πρώτο χρόνο με τον Κασάπα από κοντά να κάνει το 2-0 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να βγουν μπροστά και να απειλήσουν. Αυτή που βρήκε το γκολ ωστόσο ήταν η Λαμία και πάλι με σκόρερ τον Κωστίκα στο 77ο λεπτό το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.


Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Λάκης Παπανικολάου): Σόμογλου, Κουδουνάς, Ψωρογιάννης, Σταθάρας, Στεφανής, Καραγιάννης, Κωστίκας, Αλτάνης, Βλαχόμητρος, Κασάπας, Λαμπρόπουλος
Έπαιξαν και οι: Ζαγγογιάνης, Πλιάτσικας, Καρβέλης
Ατρόμητος (Μουράτ Σοροπιάν): Μανδάς. Βιταλιώτης, Αθανασίου, Ανδριόπουλος, Λώλος, Ξενοπανάγος, Κολυνιάτης, Πετσίτης, Τριμμάτης, Ρούνης, Χατζοβασιλάκης
'Επαιξαν και οι: Σάσσαλος, Ζούνης