Οι.."Οράνιε" της Super League - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Οι.."Οράνιε" της Super League






Bάσει του κανονισμού όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα υποχρεούνται να έχουν μια τρίτη εμφάνιση σε ουδέτερα χρώματα από αυτά της ομάδας ώστε να ξεχωρίζουν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Φέτος η τάση είναι....το πορτοκαλί.


Πολλές είναι οι ομάδες οι οποίες φέτος επέλεξαν το πορτοκαλί χρώμα για την 3η εμφάνισή τους. Ούτε μία ούτε δύο αλλά τέσσερις είναι μέχρι στιγμής οι ομάδες που θα θυμίζουν..Οράνιε στην φετινή Super League. Kαι λέμε μέχρι στιγμής διότι ακόμη δεν έχουν παρουσιάσει επίσημα όλες οι ομάδες την τρίτη τους εμφάνιση.




Πρώτη από όλες φυσικά η Λαμία, με την ομάδα μας να επιλέγει ξανά μετά από χρόνια το πορτοκαλί χρώμα για την τρίτη της εμφάνιση. Αυτή έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο της στο φιλικό με τον Απόλλων Σμύρνης και δεν αποκλείεται αύριο να κάνει και το....επίσημο ντεμπούτο της κόντρα στον Ατρόμητο.





Την 1η αγωνιστική είδαμε ακόμη μια ομάδα ντυμένη στα πορτοκαλί. Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τους Αρκάδες να φορούν για πρώτη φορά φέτος την 3η τους εμφάνιση.





Πορτοκαλί εμφάνιση και για την Ξάνθη η οποία είναι αλήθεια πως κάθε χρόνο δοκιμάζει διάφορα χρώματα για την 3ης εμφάνιση. Και φέτος σχεδιασμένη από την εταιρία Joma έκανε το ντεμπούτο της στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.






Tέλος αυτή την ώρα ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ με τον Δικέφαλο του Βορρά να φορά και αυτός για πρώτη φορά φέτος την τρίτη του, πορτοκαλί εμφάνιση την οποία επιμελήθηκε η macron.