Αλλάζει ώρα το ΑΕΚ - ΠΑΣ Λαμία; - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Αλλάζει ώρα το ΑΕΚ - ΠΑΣ Λαμία;






Η ΕΠΟ δεν φρόντισε να εναρμονίσει το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου με αυτό του πρωταθλήματος και έτσι θα χρειαστεί να υπάρξει μετάθεση συγκεκριμένων αγώνων. 

Αυτό αναφέρει τουλάχιστον σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport-fm επικαλούμενη τις αναμετρήσεις της ομάδας μας με την ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. 

Να σημειώσουμε πως η ΕΠΟ όρισε το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη ενώ της Λαμίας με την ΑΕΚ την Τετάρτη (Παναιτωλικός και Λαμία αναμετρώνται την προσεχή Δευτέρα). 

Ωστόσο τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα αφού οι Αγρινιώτες και οι πράσινοι έχουν αγώνα πρωταθλήματος δύο μέρες μετά με ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα... 

Το φυσιολογικό θα ήταν η Λαμία να αγωνιστεί με την ΑΕΚ την Πέμπτη, και το ίδιο ο Παναιτωλικός με τον Παναθηναϊκό με τα παιχνίδια πρωταθλήματος των δύο τελευταίων να αλλάζουν ημερομηνίες όπως ακριβώς συνέβη και με τον Λαμία - Ξάνθη, το οποίο πήγε Δευτέρα. 

Μένει να δούμε τι αλλαγές θα υπάρξουν και από ποια διοργανώτρια αρχή, αφού να υπενθυμίσουμε πως ΕΠΟ και Superleague βρίσκονται σε μια "άτυπη" κόντρα. .