Ο Μπαργκάν, ο Πανουργιάς και η ΑΕΛ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Μπαργκάν, ο Πανουργιάς και η ΑΕΛ




«Φωτιά» πήρε το τηλέφωνο του Πανουργιά Παπαϊωάνου στο πλαίσιο του…ρεπορτάζ για τον Κενάν Μπαργκάν, που μέχρι πρότινος κυκλοφορούσε ελεύθερος στην αγορά έπειτα από την λύση της συνεργασίας με τον Άρη.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας επιστράτευσε μεγάλη γκάμα των γνωριμιών του στη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να λάβει ένα ολοκληρωμένο report για τον Πομάκο ποδοσφαιριστή.

Κι εκεί που φαινόταν πως «ψήνεται» η απόκτηση του, την τελευταία στιγμή κάτι δεν…κόλλησε καλά, με αποτέλεσμα να εγκαταλειφθεί το project της μεταγραφής του 29χρονο εξτρέμ. Ωστόσο κανείς δεν χάνεται σε αυτό τον ποδοσφαιρικό ντουνιά. Ο Μπαργκάν έστριψε το τιμόνι με προορισμό τη Λάρισα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ.

«Γάμος» που έκανε πολλούς στον Πηνειό (και όχι μόνο) να θυμηθούν μια ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας τον Αύγουστο του 2015.

Τότε που διέψευδε κατηγορηματικά οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή Μπαργκάν, σημειώνοντας τις φτωχές επιδόσεις του σε τέρματα (1 γκολ σε 23 παιχνίδια) με τη φανέλα της Βέροιας και τα υπερβολικά «θέλω» του για την μεταξύ τους συνεργασία. Βρε, πως αλλάζουν οι καιροί.