Από σήμερα τα εισιτήρια με ΑΕΚ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Από σήμερα τα εισιτήρια με ΑΕΚ





Από σήμερα Σάββατο ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της προσεχής Τετάρτης για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΚ.


Όλη η Λαμία ζει και αναπνέει για το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την ΑΕΚ, μία αναμέτρηση που ξυπνά μνήμες από το παρελθόν και κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε έπειτα από αρκετά χρόνια ένα γεμάτο ΔΑΚ. Όχι μόνο λόγω του ονόματος του αντιπάλου αλλά και γατί η ομάδα μας θέλει ένα βαθμό για να συνεχίσει στην διοργάνωση ως δεύτερη!

Το ενδιαφέρον για ένα εισιτήριο είναι μεγάλο και έτσι η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ προκειμένου να μην υπάρξει σύγχυση το επόμενο διάστημα, όπως ανακοίνωσε χθες, ξεκινά την προπώληση των εισιτηρίων από σήμερα Σάββατο 10/12 έως και την ημέρα της αναμέτρησης.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 10 

Τέλος να επισημάνουμε πως επειδή έχει γίνει μεγάλη κουβέντα σχετικά με την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης φίλων της ΑΕΚ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, πως στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν φίλοι της ΑΕΚ, και λόγω των συνδέσμων που διατηρεί η ομάδα στην πόλη μας αλλά και τις τριγύρω πόλεις, αλλά και γιατί θα γίνει μεμονωμένη μετακίνηση!





Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Από αύριο Σάββατο 10/12 ξεκινάει η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14/12/2016 και ώρα 17:15 στο ΔΑΚ Λαμίας.
Τα σημεία διάθεσης είναι τα εξής πρακτορεία ΟΠΑΠ:
1) ΓΑΛΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ – ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 55 – ΛΑΜΙΑ
2) ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΥΨΗΛΑΝΤOY 71 – ΛΑΜΙΑ
3) ΜΑΜΑΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 112 – ΛΑΜΙΑ
4) ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΑΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ 38 – ΓΑΛΑΝΕΙΚΑ

Τιμή εισιτηρίου 10€