OΡΙΣΤΙΚΟ: Χάνει την σεζόν ο ΠΙΝΤΟ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

OΡΙΣΤΙΚΟ: Χάνει την σεζόν ο ΠΙΝΤΟ




Σεζόν τέλος για τον Γιόνε Ντα Σίλβα Πίντο ο οποίος δεν απέφυγε τα χειρότερα και διαγνώσθηκε τελικά με ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του πόδι. Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο. Πάει για επιθετικό τον Γενάρη.


Η σεζόν τελειώνει πριν καλά καλά ξεκινήσει για τον Βραζιλιάνο επιθετικό ο οποίος φέτος δεν κατάφερε να αγωνισθεί σε ολόκληρη αναμέτρηση με την ομάδα της Λαμίας.

Την Κυριακή και στην δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα (είχε θλάση και ήταν εκτός πάνω από ένα μήνα) σε μία διεκδίκηση της μπάλας έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και τα χειρότερα σενάρια επιβεβαιώθηκαν.

Σήμερα το ιατρικό επιτελείο διέγνωσε ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί πόδι του επιθετικού της Λαμίας, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός για ένα εξάμηνο τουλάχιστον, χάνοντας έτσι το υπόλοιπο της σεζόν.

Έτσι η Λαμία μένει πλέον με 2 καθαρούς επιθετικούς, τους Ντουρμισάι και Πατσαρούχα ενώ μπορεί και ο Τσούκαλος να συνεισφέρει στην συγκεκριμένη θέση.  Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τον Ιανουάριο και μάλιστα με ποδοσφαιριστή ο οποίος θα είναι έτοιμος να συνεισφέρει και να διεκδικήσει θέση στην αρχική ενδεκάδα, μιας και υπενθυμίζουμε πως και ο Ντουρμισάι και ο Πατσαρούχας αποκτήθηκαν ως εναλλακτική λύση πίσω από τον Γιόνε Πίντο ο οποίος προοριζόταν για βασικός.