Χριστούγεννα στην κορυφή (vid) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Χριστούγεννα στην κορυφή (vid)



Σε ένα παιχνίδι που λίγο έλειψε να τιναχθεί στον αέρα, η Λαμία κατόρθωσε να επικρατήσει της Καλλιθέας με 1-0 και να κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή διατηρώντας παράλληλα και το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα!




Βάλθηκε να μας τρελάνει! Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό ανώτερη της αντιπάλου της, είχε για 90 λεπτά τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως λίγο το άγχος της κορυφής, λίγο οι τραγικές διαιτητικές αποφάσεις και λίγο η κούραση, λίγο έλειψε να στοιχίσουν στην ομάδα αυτό το πολύτιμο τρίποντο.

Παιδαριώδη λάθη από το διαιτητικό τρίο, που "ξέχασε" να τηρήσει ενός λεπτού σιγή για τον χαμό του Μάκη Γερμανάκου, κάνοντας όλη την Ελλάδα να ασχολείται με αυτό, ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ για την ομάδα μας, έδειξε δυο κόκκινες κάρτες κι έδειχνε να έχει χάσει τον έλεγχο του παιχνιδιού πριν καν αυτό ξεκινήσει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να επιβάλλει τον ρυθμό της με τους Βάντερσον και Βασιλόγιαννη να απειλούν χωρίς ουσία. Στο 23' η ομάδα μας άνοιξε το σκορ με τον Όμο μετά από εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον και πρώτη κεφαλιά του Ντουρμισάι να στέλνει την μπάλα με προβολή στα δίχτυα. Ο διαιτητής αρχικά έδειξε σέντρα, όμως στη συνέχεια συμβουλευόμενος τον βοηθό του ακύρωσε τελικά το γκολ μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες. Μέχρι το ημίχρονο η Λαμία προσπάθησε να απειλήσει, όμως δεν κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με ένα ξεκάθαρο στόχο. Να πετύχουν το γκολ και να αποβάλλουν το άγχος. Και έτσι κι έγινε. Στο 47' ο Όμο ύστερα από εκτέλεση φάουλ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα με τον διαιτητή αυτή τη φορά  να κατακυρώνει το γκολ. Στο 58' ο Βάντερσον κέρδισε πέναλτι αναλαμβάνοντας ο ίδιος την εκτέλεσή του, όμως προσπάθησε με μια προσποίηση να ξεγελάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα κι ο διαιτητής της αναμέτρησης σωστά του έδωσε κίτρινη κάρτα κι έμμεσο λάκτισμα για τους φιλοξενούμενους. Στο 62' ο Γκίνη αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες, στο 63' ο Βάντερσον είχε δοκάρι ύστερα από ατομική προσπάθεια και στο αμέσως επόμενο λεπτό οι ισορροπίες επανήλθαν με τον Ντουρμισάι να αντικρίζει και αυτός δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκεί κι έπειτα ο ρυθμός του παιχνιδιού μειώθηκε αισθητά με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση στα αντίπαλα καρέ με το 1-0 να μένει ως το τέλος.





Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Tσέναμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης (66’ Τσούκαλος), Βασιλόγιαννης (81’ Μπουλούλης), Βάντερσον (87’ Αυγενικού), Ντουρμισάι

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Παντέλης): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πάτας, Συριόπουλος, Γκίνη, Σταματάκος (65’ Κρεββατάς), Κατσικογιάννης, Τσίπρας, Τοπάλι (54’ Μάκο), Σμυρλής (78’ Ηλιάδης)

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ







Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: