Καθάρισε από το ημίχρονο... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Καθάρισε από το ημίχρονο...



Mπροστά σε περίπου 500 φίλους της η Λαμία δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Πανελευσινιακού και νικώντας με 4-0 στρέφει την προσοχή της στο πρώτο "ντέρμπι" της για το φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τα Τρίκαλα την ερχόμενη αγωνιστική. Έπιασε κορυφή η ομάδα της Φθιώτιδας!!!


Χωρίς να ιδρώσει η Λαμία καθάρισε τον Πανελευσινιακό από το πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη ο Μπάμπης Τεννές είχε την πολυτέλεια να δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης για τον χαμό των ποδοσφαιρστών της Chapecoense που έχει συγκλονίσει το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κοινό.


Η ομάδα της Λαμίας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα της έδινε το ψυχολογικό πλεονέκτημα για την συνέχεια. Αρχικά απείλησε στο 6' με τον Μπλάζιτς να σουτάρει και τον Στεργιώτη να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Βασιλόγιαννης με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν κατόρθωσε να παραβιάσει την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα.. Ότι δεν κατάφερε στο 9' το έκανε στο 13' ο Βασιλόγιαννης ο οποίος σε μία παρόμοια εκτέλεση φάουλ, από το ίδιο σημείο αυτή τη φορά έστειλε την μπάλα στο "Γ" του Στεργιώτη για το 1-0.
Οι γηπεδούχοι δεν επαναπαύτηκαν και έξι λεπτά αργότερα απώλεσαν νέα καλή ευκαιρία με τον Καραγιάννη αυτή τη φορά να σουτάρει μέσα από την περιοχή με τον Στεργιώτη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.Στο 29' ο Όμο έκανε την κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Βασιλόγιαννη με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στεργιώτη ενώ στο 31' και ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Καραγιάννη και Βάντερσον, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Βασιλόγιαννη ο οποίος από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής δεν κατόρθωσε για χιλιοστά να στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα η Λαμία χάνει σπουδαία ευκαιρία για το 2-0 όταν σε φάση διαρκείας στα καρέ του Στεργιώτη,ο Σπυρόπουλος σέντραρε, ο τερματοφύλακας έχασε την έξοδο, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Βασιλόγιαννη ο οποίος άνοιξε στον αμαρκάριστο Βάντερσον, αυτός σούταρε πάνω στον Στεργιώτη και στο ριμπάουντ ο Ντουρμισάι προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Ο Ντουρμισάι ωστόσο τρία λεπτά αργότερα λυτρώθηκε όταν με ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Και ενώ πολλοί περίμεναν να πέσει ο ρυθμός μέχρι την λήξη του ημιχρόνου η Λαμία με κεφαλιά του Όμο στο 43' έκανε το 3-0 ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Βάντερσον μέσα σε αποθέωση και στο 45' ο Βασιλόγιαννης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στην επανάληψη ο Μπάμπης Τεννές θέλησε να δώσει ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές ενόψει και της αναμέτρησης της ερχόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τα Τρίκαλα, περνόντας εκτός τους Βασιλόγιαννη και Βάντερσον και στη θέση αυτών, τους Τσούκαλο και Μπουλούλη. Η Λαμία έμεινε σε αυτό το υπέρ της 4-0 από το ημίχρονο με αποτέλεσμα η επανάληψη να μην έχει ιδιαίτερες συγκινήσεις. Στο 59' ο Όμο και πάλι με το κεφάλι προσπάθησε να απειλήσει με την μπάλα ωστόσο να περνά λίγο άουτ ενώ έπρεπε να φτάσουμε στο 90' για να δούμε κάποια τελική στο παιχνίδι με τον Ντουρμισάι να σουτάρει λίγο άουτ,ενώ νωρίτερα η Λαμία αγωνιζόταν με 10 παίκτες καθώς ο Γιόνε Πίντο αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι, χωρίς να γνωρίζουμε την σοβαρότητα του τραυματισμού του, υπενθυμίζοντας πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός προερχόταν από τραυματισμό.


Oι συνθέσεις των ομάδων: 


ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βαλιός, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης(46' Τσούκαλος) , Καραγιάννης(63' Γιόνε Πίντο), Βάντερσον(46' Μπουλούλης), Ντουρμισάι.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Τεγιώτης, Ιορδανίδης, Τσίγκρος, Αρβανίτης, Τσούπρος, Ρόκας, Κορομηλάς(46' Κασνέτση), Σιλιγαρδάκης(46' Σταματάκης), Ταμπάκης(46' Δημόπουλος), Γραικός, Αγγελούδης.
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Λαμίας