Συμφωνία με ΕΡΤ και Stoiximan!!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Συμφωνία με ΕΡΤ και Stoiximan!!!



Mπορεί το πρωτάθλημα να άργησε να ξεκινήσει, μπορεί οι υποψήφιοι επενδυτές να ήταν "ξενερωμένοι" με την όλη κατάσταση της Football League όμως από τη στιγμή που ξεκίνησε, ο καθένας καταλαβαίνει πως πρόκειται για το ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων και έχει προξενήσει ήδη το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού κοινού της χώρας.


Η Football League έκανε σέντρα με καθυστέρηση δύο μηνών και όλα αυτά διότι η διοργανώτρια αρχή αδυνατούσε να βρει λύση για το θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης αλλά και του κεντρικού χορηγού του πρωταθλήματος. Εμείς από εδώ σας είχαμε αναλύσει ακριβώς πως είχε η κατάσταση, δηλαδή πως όλα εξαρτώνταν από την τηλεοπτική στέγη.

Σήμερα λοιπόν, ύστερα από 3 μήνες η ιστοσελίδα flnews.gr με δημοσίευσή της αποκάλυψε πως η διοργανώτρια αρχή έχει έρθει σε συμφωνία με την ΕΡΤ για την κάλυψη 2 ή 3 αναμετρήσεων ανά αγωνιστική! Η συμφωνία αυτή δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αλλά αυτό αναμένεται να συμβεί το αμέσως επόμενο διάστημα και να τεθεί σε ισχύ από την επόμενη κιόλας αγωνιστική.



Συμφωνία και με Stoiximan!




Ήταν δεδομένο πως από τη στιγμή που θα έκλεινε το θέμα της τηλεοπτικής στέγης, θα έκλεινε και το κεφάλαιο "Κεντρικός Χορηγός".

Από τη στιγμή λοιπόν που η ΕΡΤ ήρθε σε συμφωνία με την Football League, όπως επίσης υπάρχει και η εταιρία afastream η οποία έχει έλθει ήδη σε συμφωνία με αρκετές ομάδες για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, ήταν θέμα χρόνου να κλείσει και η χορηγία.

Σύμφωνα λοιπόν με το ίδιο δημοσίευμα η εταιρία Stoiximan είναι αυτή που θα διαφημίζετε στις εμφανίσεις των ομάδων της Football League.



Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός πως μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και συναρτήσει του κλίματος αβεβαιότητας που υπήρχε δεν υπήρχε διάθεση από καμία πλευρά για το θέμα των τηλεοπτικών αλλά και της χορηγίας, και ύστερα από 4 αγωνιστικές και τα όσα έχουν συμβεί σε αυτές να κλείνουν άμεσα αυτά τα δύο θέματα.

Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών, αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον και όπως τονίσαμε και πιο πάνω έχει κερδίσει το ενδιαφέρον αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου.