Σεφτέ με Φερφελή! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Σεφτέ με Φερφελή!






Την πρώτη της μεταγραφή ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα μας, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον δανεισμό του 23χρονου επιθετικού Δημήτριου Φερφελή.


Η ομάδα μας ύστερα από τον τραυματισμό του Γιόνε Πίντο που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι το τέλος της σεζόν, είχε μείνει με έναν καθαρόαιμο επιθετικό, τον Ντουρμισάι με αποτέλεσμα να αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Αυτή λοιπόν πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον δανεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα του 23χρονου επιθετικού Δήμητρη Φερφελή.




Το who is who?


Ο Φερφελής γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 1993 στο Ντελμενχοστ της Γερμανίας και ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της Βέρντερ Βρέμης.  Από εκεί πήρε μεταγραφή για την Κόμπλεντζ όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν μετρώντας 57 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 17 γκολ. Το 2014  μετακόμισε στην Ολλανδία και την Τσβόλε όπου σε μία φτωχή χρονιά σημείωσε μόλις 5 συμμετοχές χώρις να πετύχει κάποιο τέρμα.

Το καλοκαίρι του 2015 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα όπου μέχρι σήμερα έχει καταγράψει συνολικά 21 συμμετοχές, εκ των οποίων οι τρείς στο Europa League, έχοντας πετύχει μόλις ένα τέρμα.


Ο υψηλόσωμος επιθετικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Γιάννη Πετράκη και για το λόγο αυτό αναζητούσε ομάδα ώστε να αγωνιστεί ως βασικός για το υπόλοιπο της σεζόν.


Καλώς ήρθες Δημήτρη!