Ανακοίνωση για διαπιστεύσεις - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση για διαπιστεύσεις



Η ομάδα μας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στον τρόπο απόκτησης διαπιστεύσεων για την αναμέτρηση Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Η ζήτηση και το ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι τεράστια και για την πόλη μας αλλά και όχι μόνο μιας και από την συγκεκριμένη αναμέτρηση κρίνεται εν πολλοίς και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Και επειδή στα γραφεία της Πλατείας Ελευθερίας τα τηλέφωνα είχαν πάρει φωτιά σχετικά με τις διαπιστεύσεις της αναμέτρησης, η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η έκδοση αυτών.




Αναλυτικά η ανακοίνωση:



Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ενόψει του αγώνα κυπέλλου, με αντίπαλο την Α.Ε.Κ., στο Δ.Α.Κ. Λαμίας (14/12/2016 και ώρα 17:15), ενημερώνει τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. ότι θα εκδώσει ημερήσιες, ονομαστικές διαπιστεύσεις.
Τα αιτήματα είναι δυνατόν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση paelamia@gmail.com ή μέσω ΦΑΞ στον αριθμό 2231046504.
Προθεσμία υποβολής έως το βράδυ της Πέμπτης 08/12/2016. Δεν θα γίνουν δεκτά εκπρόθεσμα αιτήματα.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 12/12/2016 θα ενημερώσει για την πορεία των αιτημάτων και την παραλαβή των καρτών.
Αιτήματα εισόδου θα πρέπει να αποστείλουν και οι φωτογράφοι, οι οποίοι θα παραλάβουν ειδικά γιλέκα PHOTO, κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο και με την επίδειξη της κάρτας ΕΦΕ ή άλλου επίσημου εγγράφου.